Deel via

Plan je droomvakantie op Vakantiesalon Antwerpen!

Eind deze maand blaast het Vakantiesalon Antwerpen 40 kaarsjes uit. Die verjaardag wordt tussen 25 en 28 januari uitbundig gevierd met muziek en dans, maar natuurlijk ook met heel wat nieuwe reisformules. De beurs opent met een optreden van Kathleen (ex-K3), die ook een exclusieve reis naar Zuid-Afrika wegschenkt! Koop je tickets nu aan de helft van de prijs via SeniorenNet en waag je kans!

Feest: 40 jaar Vakantiesalon Antwerpen

salonVacancesAnvers2017_125_DSC7965Veel mensen gaan via het internet op zoek naar reisformules, maar ondanks de nieuwe technologieën blijft het Vakantiesalon van Antwerpen erg nuttig. ‘Het salon is geëvolueerd naar een forum waar veel gespecialiseerde reisorganisaties het publiek professioneel informeren over een specifieke bestemming of reisformule’, zegt Christelle Fiore, die sinds een paar jaar de beurs leidt. ‘Bij de nieuwe exposanten verwelkomen we onder meer Corsica Travel (Corsica), Liria Travel (Albanië), Rodina Travel (Bulgarije), Aladin Reizen (Oman), Project U Turn (avontuurlijke reizen voor mensen met een fysieke beperking) en tal van nieuwe vakantieparken in binnen- en buitenland.’ Elk type reiziger vindt er iets van zijn gading: zo zijn er zones voor campings, cruises, bed & breakfasts, avontuurlijke reizen, actieve vakanties … Bovendien kan je verschillende gratis workshops en landenpresentaties volgen, fietsen testen op het fietsparcours, de nieuwste campervans bewonderen en liefhebbers kunnen zelfs een echte duiksessie proberen.

De beurs past zich aan de tijd aan, dat bewijst ook de nieuwe zone met reisbloggers die het contact met het publiek zoeken. ‘Ook de internetsector heeft het Vakantiesalon nodig om persoonlijke contacten te versterken’, zegt Christelle Fiore, ‘en door steeds te evolueren, blijft het Vakantiesalon Antwerpen bij de tijd.’

salonVacancesAnvers2017_113_TWO0404Dat er gezongen en gedanst zal worden tijdens de volgende editie van het Vakantiesalon Antwerpen, dat staat vast. Op de eerste dag (donderdag 25/01, vanaf 17u00) worden de bezoekers verwend met een concert van Kathleen (ex-K3), die nu reizen organiseert in Zuid-Afrika. Zij is de hele beursperiode aanwezig op de stand van StievieWondertours. Ook tijdens de andere dagen zijn er optredens met o.a. Zuid-Amerikaanse folklore, Oriëntaalse buikdanseressen of Andalusische flamenco. Genoeg exotische muziek dus om je in de juiste vakantiesfeer te brengen! Ook de nieuwe decoratie van de hallen en de extra inspanningen van tal van exposanten zullen voor een zomerse vakantiesfeer zorgen.

Vakantiesalon Antwerpen

afficheHet Vakantiesalon van Antwerpen is de gezelligste en grootste reishappening in Vlaanderen en vindt plaats van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari 2018 in de hallen van Antwerp Expo. Elke dag open van 10u tot 18u, op donderdag 25 januari tot 20u.

50% korting!

Via SeniorenNet kan je nu je tickets kopen aan de helft van de prijs! Via deze link betaal je slechts € 5 (+ € 0,90 servicekosten) i.p.v. € 10 per kaart. Bovendien maak je kans om een super all-inclusive reis naar Zuid-Afrika te winnen ter waarde van 10.000 euro en aangeboden door StievieWondertours!

Bestel hier je tickets aan 50% korting!

Meer informatie op www.vakantiesalon-antwerpen.be.

Speciale promotie van Organizacion Royal 2007 tijdens Vakantiesalon!

foto31Onze partner Organizacion Royal 2007 organiseert aangepaste groepsreizen voor senioren in Europa en op verre bestemmingen: verblijfsvakanties, sportieve vakanties (fiets- en wandelreizen), rondreizen Europa + U.S.A. + Canada.

Speciaal voor het Vakantiesalon biedt reisleider Eddy een geweldige korting aan op de 17-daagse groepsreis naar Californië en Hawaii met vertrek op 19 mei 2018! 

Wie zich tussen 15 januari en 1 maart inschrijft voor deze reis, ofwel via de website, ofwel op het Vakantiesalon, profiteert van een korting van maar liefst 886 euro!

Lees meer over de reis naar Californië en Hawaii!

Bezoek Organizacion Royal 2007 in hal 4 van het Vakantiesalon op stand 4415!

1 reactie

wildlife
Zeer leuk voor 'n bemiddeld publiek, helaas niet mijn geval :-( :-(
16/01/18 20:48 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels