Deel via

Zin om in maart een weekje naar de zon te gaan? Geen singletoeslag!

Heb je dringend nood aan een beetje zon op je bol? Schrijf je dan nu nog snel in voor een van de drie geweldige promotiereizen van Organizacion Royal! Een weekje heerlijk genieten van het mooie weer op het Canarische eiland Lanzarote. Je kan kiezen tussen een fiets-, wandel- of verblijfvakantie, allemaal zonder singletoeslag!

Waarom Lanzarote?

Lanzarote, het meest noordelijke van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan, is door het aangename klimaat het hele jaar een topbestemming. Het landschap wordt gekenmerkt door een verbluffend contrast: aan de ene kant hebben vulkaanuitbarstingen hoge bergen in een ruig maanlandschap gevormd, en aan de andere kant kan je kuieren over prachtige strandvlakten. De relatief kleine oppervlakte van het eiland maakt het mogelijk om héél veel te zien op slechts één dag tijd. Kortom, de adembenemende schoonheid van Lanzarote vormt het perfecte decor voor je vakantie!

De promoties met vertrek op 10 maart 2018!

Organizacion Royal 2007 s.l. biedt jullie drie last-minute promoties aan zonder singletoeslag!

1. 8-daagse fietsvakantie  

Volledig uitgestippelde fietsreis met all-in verblijf in Aparthotel Tropical Island **** (ontbijt, middagmaal (lunchpakketten voor onderweg), avondmaal en dranken)

Prijs: € 1.349  
Geen singletoeslag!

Meer info over het reisprogramma vind je op deze pagina

2. 8-daagse wandelvakantie

Volledig uitgestippelde wandelreis met all-in verblijf in Aparthotel Tropical Island **** (ontbijt, middagmaal (lunchpakketten voor onderweg), avondmaal en dranken)

Prijs: € 1.249
Geen singletoeslag!

Meer info over het reisprogramma vind je op deze pagina.  

3. 8-daagse verblijfsvakantie + excursie inbegrepen

All-in verblijf in Aparthotel Tropical Island **** (ontbijt, middagmaal, avondmaal en dranken)

Dagexcursie naar Fuerteventura:

1 volledige dag naar Fuerteventura met de boot en volledige dagexcursie met bezoek aan natuurgebied El Cotillo, Betancuria en de mooiste stranden van Europa (vergelijkbaar met de Caraïben!). In de namiddag volledig bezoek van het havenstadje Corralejo. 
Fuerteventura is het eiland van de geiten: indien er 100.000 inwoners zijn op Fuerteventura, zijn er ook evenveel geiten aanwezig. Het voornaamste exportproduct van dit eiland is dan ook geitenkaas. 
(middagmaal met wijn en water inbegrepen)

Prijs: € 999
Geen singletoeslag!

 

Meer informatie over het hotel vind je op deze pagina

Inschrijven kan tot en met 16 februari 2018, via de links hierboven of via e-mail: eddy@organizacionroyal.com

Veel reisplezier!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels