Deel via

6 topredenen om naar het Meetjesland te gaan!

February 2018
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in het Meetjesland haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom het Hotel-Restaurant Ter Heide een aanrader is! Zeker als je twee of drie dagen kan logeren o.b.v. halfpension tegen een supervoordeelprijs … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten aan de rand van de Lembeekse bossen!

Een oase van rust nabij de Lembeekse Bossen

Optimaal genieten tijdens je verblijf in het Meetjesland en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze regio absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen.

1. Het hotel 

Deze prachtige parel onder de Belgische charmehotels is lid van de prestigieuze keten Relais du Silence vanwege de unieke ligging midden in de natuur. Het stijlvolle klassehotel Ter Heide ligt direct aan de rand van de Lembeekse bossen. De moeite waard om te ontdekken! Het hotel heeft alles in huis om je lekker te verwennen. Je wordt er omringd met goede zorgen, ver weg van alle verkeer en hinderlijk lawaai. Het hotel is ingericht in een koloniale stijl beschikt over negen ruime en gepersonaliseerde kamers met een badkamer met ligbad en toilet, wekkerradio, televisie, telefoon, internetaansluiting en minibar.

Reden 1

2. Culinair genieten

Houd je van lekker tafelen? Dan zit je hier goed, want de keuken van chef-kok Carl Van Hecke heeft een stevige reputatie. Dat is niet verwonderlijk! Meerdere keren per week kan je hem in alle vroegte al terugvinden in de vishallen aan de kust of op grote markten om dagverse groenten te kopen. Hij is steeds op zoek naar het beste voor zijn gasten. Inventieve gerechten, die hij meestal samenstelt met seizoensingrediënten, sieren de menukaart. Liefhebbers van een Belgisch-Frans geïnspireerde ‘cuisine’ komen van ver om hier in het restaurant aan tafel aan te schuiven. Ook de honderden wijnsoorten die de wijnkelder van Ter Heide herbergt, zijn allemaal persoonlijk door ‘culinaire duizendpoot’ Carl geproefd tijdens zijn jaarlijkse ritjes langs de vele wijndomeinen.

Reden 2

3. De directe omgeving

Tijd voor rust en ontspanning? Het tuinterras is omzoomd met een mooi aangelegde siertuin met vijver en nodigt je zo uit voor enkele zalige rustmomenten. Goed mogelijk dat je er vaak een andere hotelgast aantreft met een boek, een koud biertje of een goed glas wijn. Bij mooi weer kun je ook heerlijk tafelen op het schaduwrijke terras. Dankzij de gasbranders aan de muur, kun je hier tot laat in de avond genieten. Een absolute must tijdens je verblijf is een wandeltocht door de Lembeekse bossen. Maar ook een fietstocht langs de rustige kreken die flirten met de Belgisch-Nederlandse grens, is een ideaal uitstapje in alle seizoenen.

Reden 3

4. Shoppen en cultuur opsnuiven in Gent

Gent ligt op 20 minuutjes rijden van het hotel. Een plaats die geschiedenis ademt, maar tegelijkertijd borrelt van cultuur en modern stadsleven. Het is een gezellige en overzichtelijke stad met een groot aantal bezienswaardigheden op wandelafstand van elkaar. Een groot deel van het centrum is winkelwandelgebied. Parkeer daarom je auto in een van de ruime ondergrondse parkings. Breng een bezoek aan het Gravensteen en bewonder het grote aantal kunstschatten in de majestueuze Sint-Baafskathedraal, waaronder ‘De aanbidding van het Lam Gods’. Dit kunstwerk is een hoogtepunt van de Vlaamse Primitieven en een mijlpaal in de kunstgeschiedenis.

Reden 4

5. Het Noordzeestrand en de Zeeuwse kust

Knokke, de mondaine badstad op slechts 30 minuten rijden, is voor elke shopliefhebber een hof van Eden. Sowieso is het tijdens de eerste lentedagen een heerlijke plaats om te vertoeven. Een strandwandeling, een terrasje, flaneren door de straten, het Zwin … Zoveel redenen om een daguitstap te maken aan de kust. Ook de oude vestingstad Sluis op 10 km van Knokke lokt elke dag vele bezoekers die genieten in de talloze tearooms of restaurants na een wandeling door de winkelstraten of op de vestingwallen rond het middeleeuws stadje.

Reden 5

6. Brugge

Een andere stad op minder dan een halfuurtje rijden van je hotel, is Brugge met zijn middeleeuws stratenpatroon, historische gebouwen en groene vestingen. Je kan er heerlijk wandelen langs de Brugse Reien, genieten van een koetsrit of een boottochtje en je daarna laten verwennen in een van de vele tearooms of cafeetjes. Ook hier kan je voluit winkelen of genieten van musea. Bezoek eens Brouwerij de Halve Maan, het chocolademuseum of het frietmuseum: kunst van een ander niveau!

Reden 6

De knalaanbieding!

Arrangement al v.a. € 79,50 p.p. i.p.v. € 105

  • hotel1 of 2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x vieruurtje met lekkers en koffie, thee of chocomelk
  • 1 of 2 x driegangendiner t.w.v. € 49 p.p.
  • Wandelkaart met de route Ter Heide 
  • Gratis wifi en parking
  • btw en diensten inbegrepen

Nu reserveren!

Reserveren vóór 15/03/2018, te verblijven tot 30/12/2018 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer = v.a. € 159 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 19,95 en toeristenbelasting.

Meer informatie over Hostellerie Ter Heide vind je op deze pagina.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen.

Je betaalt op de MyHotelCard-website het totaalbedrag en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of iDeal. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je de bijkomende kosten van bv. dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

De actie is geldig tot en met 15/03/2018.

  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservering en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website, klik op ‘Nu reserveren’.
  • Je betaalt het totaalbedrag en € 19,95 reserveringskosten bij het boeken van je arrangement. In het hotel betaal je enkel nog eventueel bijkomende kosten van dranken, toeristenbelasting,…
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 14.00 uur - Uitchecken voor 11.00 uur.

Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van MyHotelCard te contacteren (050 278765 –support@myhotelcard.be). Leverancier: MyHotelCard/Cegane BVBA.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels