Deel via

Jan Smit en Hansi Hinterseer schrijven deze week muziekgeschiedenis!

Aanstaande zaterdag 10 maart schrijven Jan Smit en Hansi Hinterseer muziekgeschiedenis. Zo viert Jan Smit 20 jaar carrière! Met zijn liveband en gastartiesten vult hij voor de allereerste keer het Antwerpse Sportpaleis. Ook Hansi Hinterseer weet opnieuw duizenden Vlaamse fans te bereiken voor een nog succesvollere doortocht dan de vorige in de Hasseltse Ethias Arena. Snelle beslissers kunnen de laatste concertkaartjes nu nog bestellen!

Het loopt storm voor Jan Smit in Sportpaleis!

IMG_9500Voor zanger Jan Smit wordt zaterdag 10 maart een nieuwe mijlpaal in zijn rijkgevulde carrière, want die dag staat hij voor het eerst met zijn liveband in het Antwerpse Sportpaleis, waar hij zijn 20 jaar carrière in Vlaanderen viert. ‘Als kind droomde ik er al van om één keer te kunnen optreden in de bekendste concertzaal van Vlaanderen. Bryan Adams, Robbie Williams, Adele en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan met ronkende namen op te sommen die allemaal hebben gespeeld in het Sportpaleis. Op 10 maart is het mijn beurt. Het eerste ticket kreeg ik van Sven Nys, die mij ermee verraste tijdens een concert in de Hasseltse Ethias Arena. Je hoopt dat je fans en je publiek er net als jij zin in hebben, maar dat het concert bijna uitverkocht is, overtreft al mijn stoutste verwachtingen. Hier kon ik alleen maar van dromen en dan moet het volksfeest nog beginnen. Mijn bandje is er klaar voor, ik ben er klaar voor en ook de gastartiesten K3, André Hazes, Ianthe Tavernier, Christoff, De Romeo’s én Lindsay, hebben er ongelofelijk veel zin in. Voor Lindsay wordt het bijzonder, want het is haar eerste officiële optreden na haar zwangerschapsverlof en dat vind ik helemaal geweldig’, zegt Jan Smit enthousiast.

Concertorganisator House of Entertainment laat weten dat de laatste kaarten te koop zijn. ‘De productie was uitgetekend op 10.000 tickets. We hebben de capaciteit wat kunnen verruimen, waardoor er nu 12.000 plaatsen beschikbaar zijn. Er zijn nog tickets te koop, goede plaatsen ook, maar dan moet je snel handelen en beslissen voor het is uitverkocht’, zegt Kris Bloemen. 

Jan & Alleman

De laatste tickets voor het Jan & Alleman-concert van Jan Smit, op zaterdag 10 maart om 20u in het Antwerps Sportpaleis, reserveer je nu op www.teleticketservice.com of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Hansi Hinterseer: ‘De Vlaamse fans zijn geweldig!'

Net als Jan Smit is ook de Oostenrijkse charmezanger Hansi Hinterseer klaar om de vele harten van zijn Vlaamse fans te veroveren. Zaterdag 10 maart pakt Hansi in de Hasseltse Ethias Arena uit met zijn geliefde Tiroler Echo und Chor en met een nieuwe cd: Für mich ist Glück. Hansi is op Europese tournee en trekt door Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Denemarken én België. ‘Zaterdag trakteer ik mijn Vlaamse fans op een unieke avond. Ja, zij zijn geweldig’, zegt Hansi enthousiast.

HansiHinterseer_Presse2_2017(c)ChrisSingerNiemand had ooit gedacht dat Hansi Hintsereer na z’n indrukwekkende carrière op de latten als skiër en z’n succesvolle tijd als skicommentator ook nog eens zou meedraaien aan de absolute top van de internationale hitlijsten. De muzikale credits gaan naar muziekproducent Jack White, die Hansi in 1993 te gast had op z’n verjaardagsfeestje. Hansi zou eenmalig iets zingen, maar White was dusdanig onder de indruk dat hij Hansi meesleurde naar een opnamestudio. We zijn ondertussen 23 jaar later en Hansi is nog steeds een van succesvolste Oostenrijkse muzikale exportproducten, zeker als je kijkt naar de miljoenen albums die hij inmiddels heeft verkocht. ‘Cijfers, awards en onderscheidingen zijn leuk, maar het mooiste geschenk dat je als artiest kan krijgen, is het applaus en de oprechte waardering van mijn publiek. Mijn fans steunen mij onvoorwaardelijk. Ze geven mij extra energie en goesting om er als artiest voluit voor te gaan.’ (Foto: (c) Chris Singer)

Dankzij z’n succesvolle carrière als skiër, ziet schlagerzanger Hansi Hinterseer er op z’n 63ste nog altijd even patent uit. Menig vrouw heeft nog steeds slapeloze nachten en zoete dromen bij de gedachte aan haar idool: strak in ’t pak, wapperende blonde haren en een instant smeltgevoelige glimlach om ‘u’ tegen te zeggen. 

Voor Hansi begon aan zijn nieuwe Europese tournee, trakteerde de immens populaire volkszanger zijn fans eind vorig jaar op een nieuwe cd: Für mich ist Glück. De 15 nagelnieuwe nummers krijgen veel applaus en waardering. Hansi: ‘Succes went nooit. Ik vind dat je als artiest moet blijven je best doen. Als ik een nieuwe cd maak, dan verplaats ik mij in de gedachten van mijn publiek. Ik wil hen benaderen met mijn muziek. Blijvende gevoelens en emoties overbrengen in liedjes die hen raken. Ik laat hen opgaan in hun dromen en die van mij. Elk liedje is een momentopname, maar komt recht uit m’n hart.’

Het nieuwe album Für mich ist Glück is fysiek te koop en digitaal beschikbaar

Hansi Hinterseer in concert

Hansi stelt aanstaande zaterdag 10 maart zijn nieuwe cd voor tijdens zijn Europese Tournee, die hem met zijn Tiroler Echo und Chor naar de Hasseltse Ethias Arena brengt. De allerlaatste tickets bestel je nu online via www.teleticketservice.com of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels