Deel via

Exclusieve korting van -25% voor betoverend balletsprookje 'Coppelia'!

Het gerenommeerde Moscow Classical Ballet komt deze maand voor het eerst naar België en brengt in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent het betoverende balletsprookje 'Coppelia' op de planken. 'Coppelia' vertelt het komische liefdesverhaal van een pop die op mysterieuze wijze tot leven komt. Nu met een exclusieve korting van 25% per ticket voor SeniorenNetters!

Fantastische totaalbeleving!

_APF6067 kopieHoewel dit ballet al in 1870 in première ging in de Parijse opera, is het verhaal nog steeds brandend actueel. De oorspronkelijke choreografie van Arthur Saint-Léon is niet alleen zorgvuldig bewaard gebleven in deze uitvoering, maar ook dynamisch en opwindend bewerkt. De nieuwe dansen zijn helder en inventief. De mysterieuze sfeer werd behouden en het publiek wordt getrakteerd op veel verrassingen, grappige nieuwe personages, fantastische machines en speeltuigen. De indrukwekkende decorstukken, prachtige kostuums en verbluffende dans, maken van Coppelia een totaalbeleving voor jong en oud.

Bekijk hieronder de trailer van Coppelia:

Moscow Classical Ballet Theatre

46Moscow Classical Ballet staat onder de artistieke leiding van Natalja Kasatkina en tot voor kort Vladimir Vasiljov (overleden in augustus 2017). Het gezelschap werd in 1966 opgericht door het ministerie van Cultuur van de Sovjet-Unie. Naast de legendarische huizen voor ballet en opera, zoals Bolsjoj in Moskou en Mariinski (Kirov) in St.-Petersburg, behoort het gezelschap tot de toonaangevende balletgezelschappen van Rusland. Natalja Kasatkina is 82 jaar en werkt nog dagelijks met de dansers. Al vijftig jaar is zij zonder onderbreking artistiek leider en choreograaf van Moscow Classical Ballet.

Dansers

Natalja Ognjova danst Swanilda. Ze is opgeleid aan de balletacademie van Novosibirsk en kwam in 1994 naar Moscow Classical Ballet, waar zij een indrukwekkende carrière heeft opgebouwd als solist. Een Italiaanse recensent schreef onlangs: ‘Zij is elegant, lyrisch en technisch briljant’. Natalja danst hoofdrollen in Don Quixote, Assepoester, De Notenkraker, Giselle, Zwanenmeer, Spartacus, en Romeo en Julia.
 
Franz wordt gedanst door Artjom Chorosjilov. Hij studeerde af aan één van de vijf topballetscholen in Saratov. Hij danst regelmatig bij de beste gezelschappen in Rusland en wordt ook daarbuiten zeer geprezen.

Coppelia

dinsdag 20 maart om 20u -  Stadsschouwburg Antwerpen
woensdag 21 maart om 20u - Capitole Gent

Exclusieve korting SeniorenNet! 

coppGa hier naar de site van Tele Ticket Service. Klik op 'Koop tickets' op de datum van je voorkeur. Vul bij 'Promotie (code)' het aantal gewenste tickets in en de prijscategorie. Laat het vakje ‘Normale prijs’ leeg! Klik op ‘Ga verder’ en vul de promotiecode BALLET2018 in. Zo geniet je van 25% korting per ticket! Je kan ook gewoon bellen naar het nummer: 070 345 345 (max €0,30/min) en de promotiecode ‘BALLET2018’ vermelden.

Foto's: (c) Alex Pankov

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels