Deel via

6 topredenen om naar Nederlands-Limburg te gaan!

March 2018
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in het gastvrije Nederlands-Limburg haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom het luxe 4-sterrenhotel Merici een aanrader is! Zeker als je drie dagen kan logeren o.b.v. ontbijt + 1 diner tegen een supervoordeelprijs. Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten nabij Maastricht en Valkenburg!

Boetiekhotel, voormalig historisch klooster

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Nederlands-Limburg en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze regio absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen.

1. Het hotel

Het hotel Merici is gevestigd in een voormalig Ursulinenklooster in het hartje van Sittard. Het combineert heden en verleden. Je verblijft in een ruime en luxueuze Superiorkamer met luxebedden, Nespresso-koffieautomaat, 42 inch-led-tv, airconditioning, regendouche, hoog plafond van 3.80m, minibar, kluis en gratis wifi. Hier kom je volledig tot rust binnen een uniek kader.  Beleef het Merici-gevoel, dat bestaat uit welgemeende aandacht en vriendelijkheid vanaf het moment van aankomst tot vertrek. 

hotelfoto 4 - kopie

2. Heerlijk genieten al vanaf het ontbijt 

Hotel Merici serveert een keur aan verse en streekgebonden smakelijkheden van topkwaliteit. ’s Morgens staat er ‘livecooking’ ontbijt klaar met diverse broodsoorten en Merici's ‘livekok’ tovert de lekkerste roereieren met spek en omeletten op tafel. Maar ook versgeperste sappen en verschillende soorten yoghurt worden met een glimlach geserveerd. ’s Avonds word je ook verwacht in het restaurant Wine & Dine voor een driegangendiner op de avond van jouw keuze.

2 Hotel Merici  - kopie

3. De directe omgeving

Met een score van 9 voor de ideale locatie is het viersterrenhotel, midden in het historische stadje Sittard, een prima uitvalbasis voor zowel een daguitstap met de fiets als een (avond)wandeling door de stad. In Sittard is er twee keer per week een levendige versmarkt op het marktplein. Voor de kunstliefhebbers is er de Basiliek, de Petruskerk, het museum Het Domein met zijn archeologische vondsten en moderne kunst en andere bezienswaardigheden. Wandelaars kiezen voor de Toon Hermans-wandeling langs alle plekken die een rol hebben gespeeld in het vroege leven van de beroemde cabaretier.  Wil je de stad uit? Met de trein sta je zo in Maastricht of Valkenburg, snel en gemakkelijk.

3 Hotel Merici Sittard - kopie

4.Het sfeervolle Maastricht, altijd een bezoekje waard!

Maastricht is de ultieme modestad bij uitstek. De bekende (mode)merken hebben hier prachtige winkels. Talrijke bijzondere boetieks en authentieke speciaalzaken presenteren unieke must-haves op het gebied van mode, accessoires en design. Daarnaast vormt de historische binnenstad ook nog eens een fantastisch decor voor een eindeloze ‘shopping experience’. Dit alles maakt de stad tot het walhalla voor modeliefhebbers en shoppers.

4 Hotel Merici Maastricht 2 - kopie

5. Thermae 2OOO

Thermae 2OOO – het Wellnesscenter en de Thermen - ligt op de top van de Cauberg, van waaruit je een prachtig vergezicht hebt. Dé bron van goed leven. Een dagje ontspannen in heerlijk thermaal water kan perfect, want Thermae 2OOO ligt op slechts 20 minuten rijden van het prachtige hotel. Binnen- en buitenbaden, sauna's, wellness, jacuzzi's en zoveel meer ...

5 Hotel Merici Thermae 2OOO 2 - kopie

6.Valkenburg

Valkenburg is een toeristisch stadje in het zuiden van Limburg en ligt op slechts 20 autominuutjes van Sittard. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lange tijd erg populair. De Grotestraat in het oude centrum van Valkenburg is het middelpunt van het uitgaansleven in de stad. De kroegen en restaurants wisselen elkaar hier af. Deze kasteelruïne van Valkenburg, die je kunt bezichtigen, torent boven de stad uit en is een overblijfsel van de tachtigjarige oorlog.

6 Hotel Merici Valkenburg 2 - kopie

De knalaanbieding!

Arrangement al v.a. € 99 p.p. i.p.v. € 193

  • Hotelfoto 22 nachten in een Superiorkamer
  • 2 x livecooking ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner op de dag van aankomst (excl. dranken)
  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • Gratis wandelroute
  • Gratis wifi
  • Btw en diensten inbegrepen

Nu reserveren!

Reserveren vóór 15/04/2018, te verblijven tot 30/12/2018 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= v.a. € 198 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 19,95 en toeristenbelasting.

Meer informatie over Hotel Merici vind je op deze pagina.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen.

Je betaalt op de MyHotelCard-website het totaalbedrag en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of iDeal. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je de bijkomende kosten van bv. dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

De actie is geldig tot en met 15/04/2018.

  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservering en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website, klik op ‘Nu reserveren’.
  • Je betaalt het totaalbedrag en € 19,95 reserveringskosten bij het boeken van je arrangement. In het hotel betaal je enkel nog eventueel bijkomende kosten van dranken, toeristenbelasting,…
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 11.00 uur.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van MyHotelCard te contacteren (050 278765 –support@myhotelcard.be). Leverancier: MyHotelCard/Cegane BVBA.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels