Deel via

6 redenen om naar het Franse Lens te gaan!

May 2018
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in het hart van de regio Lens haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom het 4-sterrenhotel Novotel Lens Noyelles een aanrader is! Zeker als je kan logeren o.b.v. ontbijt + 1 diner tegen een supervoordeelprijs. Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten vlakbij Lens!

Logeren in een 4*-hotel, incl. entree Louvre-Lens

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Lens en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze regio absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen.

1. Het hotel

Het viersterrenhotel Novotel Lens Noyelles ligt in het hart van de regio Lens op slechts 130 km van Brussel. De rustige en comfortabele kamers met uitzicht op een prachtig terras zullen zeker in de smaak vallen. ’s Morgens staat een lekker uitgebreid ontbijt klaar met Franse stokbroden en heerlijke croissants. Bij mooi weer kan je een verfrissende duik nemen in het buitenzwembad. In het restaurant N'Café serveert men heerlijke traditionele en seizoensgebonden gerechten. Napraten doe je bij mooi weer op het terras doen of in de gezellige bar.

Hotel 3293-29

 2. Een verborgen parel, het Museum Louvre-Lens

Het museum Louvre-Lens is nog niet bij iedereen gekend, maar het is zeker meer dan de moeite waard! Breng gratis een hele middag door in het museum, een dependance van het wereldberoemde Louvre in Parijs. Het modern gebouw herbergt de Galérie du Temps, die een prachtig overzicht biedt van de kunst vanaf de Egyptenaren tot de negentiende eeuw, ook met Nederlandse uitleg. De tijdlijn biedt een schitterend overzicht van de cultuur die op hetzelfde moment aanwezig was bij verschillende volkeren. Bewonder in het museum ook indrukwekkende stukken uit de collectie van het Louvre. Hier vinden bovendien steeds wisselende exposities plaats. Gesloten op dinsdag.

reden 2 Louvre Lens

3. Lens, hoogtepunt voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis

Bezoek zeker ook de indrukwekkende Franse militaire begraafplaats Nécropole nationale de Notre-Dame de Lorette. Deze plek is spijtig genoeg bekend geworden door de Eerste Wereldoorlog, toen het het decor was van verschrikkelijke gevechten. In 1925 werd hier een nationale begraafplaats opgericht, met een basiliek en een verlichte toren. Het is de grootste militaire begraafplaats van Frankrijk.

reden 3 cultuur

4. Wandelen, shoppen, genieten in Lens

Heb je genoeg cultuur gehad? Ga dan even naar het oude stadscentrum met haar smalle straatjes en de art-decofaçades. Place Jean Jaurès ligt in het hart van de stad en is omringd door verschillende restaurantjes, bars en leuke winkels. Uitgebreid shoppen doe je dan weer in het stijlvolle winkelcentrum Noyelles-Godault. Voor elk wat wils!

reden 4 Lens NX-23707

5. Lille

Vanuit Lens is een bezoekje aan Lille perfect mogelijk: het is slechts 25 minuutjes rijden of gemakkelijk bereikbaar met de trein. Cultuur opsnuiven doe je in het Museum voor Schone Kunsten, het Hospice Comtesse, de kathedraal Notre Dame de la Treille, de kerk Saint-Etienne en nog zo veel meer. Er zijn ook een heleboel winkels. Zowel luxueuze winkels als kleine boetieks vullen de straten. De hoofdstraat is Rue de la Monnaie, maar dwaal gerust af en ontdek de leukste plekjes en pleintjes!

reden 5 Lille grand_place_06

6. Combineer je verblijf met Valenciennes

Combineer jouw verblijf in Lens met een MyHotelCard-verblijf in Valenciennes op slechts 50 km van je hotel. Verblijf 2 of 3 dagen in hartje Valenciennes, incl. ontbijt en een museumticket voor Palais Beaux-Arts. Bewonder de mooie collectie schilderijen en beeldhouwwerken uit de 16e tot 19e eeuw in dit monumentale gebouw met grote ruimtes! Klik hier voor meer info.

reden 6 Valenciennes

De knalaanbieding! 

Arrangement al v.a. € 59 p.p. i.p.v. € 121

  • Hotel 4062-111, 2 of 3 nachten incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner
  • 1 x toegang tot de Galérie du Temps van het Louvre-Lens
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Gratis gebruik van het zwembad
  • Btw en diensten inbegrepen

Nu reserveren!

Reserveren vóór 17/05/2018, te verblijven tot 30/12/2018 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer = v.a. € 118 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 19,95 en toeristenbelasting.

Meer informatie over Novotel Lens Noyelles vind je op deze pagina.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen.

Je betaalt op de MyHotelCard-website het totaalbedrag en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of iDeal. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je de bijkomende kosten van bv. dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

Reserveren kan tot en met 16/05/2018.

  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservering en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website, klik op ‘Nu reserveren’.
  • Je betaalt het totaalbedrag en € 19,95 reserveringskosten bij het boeken van je arrangement. In het hotel betaal je enkel nog eventueel bijkomende kosten van dranken, toeristenbelasting,…
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 12.00 uur - Uitchecken voor 12.00 uur.

Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van MyHotelCard te contacteren (050 278765 –support@myhotelcard.be). Leverancier: MyHotelCard/Cegane BVBA.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels