Deel via

Lekker Klassiek was een schot in de roos: op naar editie 2!

Studio 100 bewees vorige zomer met Lekker Klassiek dat klassieke muziek en lekker eten perfect samengaan. Meer dan 3500 enthousiastelingen zakten af naar De Schorre in Boom en genoten er met volle teugen van dit eerste culinaire festival. De organisatoren zijn alvast klaar om van de tweede editie een minstens even groot succes te maken. Bestel nu al je tickets en geniet van het speciale aanbod voor SeniorenNetters!

Klassieke muziek en lekker eten: een topcombo!

Vorige zomer organiseerde Studio 100 voor het eerst het culinaire festival Lekker Klassiek in De Schorre in Boom. De unieke combinatie van klassieke muziek en culinaire hoogstandjes werd goed gesmaakt door het publiek, waardoor de eerste editie een schot in de roos was! Een tweede editie laat dan ook niet lang meer op zich wachten.

Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux‘Het succes van de eerste editie en het enthousiaste publiek zijn een grote drijfveer voor ons om dit unieke evenement opnieuw te organiseren. En dankzij de ervaring die we vorig jaar opdeden, wordt deze editie nog vele malen sterker.’

Genieten geblazen!

LK00-2017-002525Op zaterdag 25 augustus zal Provinciaal Recreatiedomein De Schorre opnieuw het toneel zijn voor een mix van heerlijke gerechten op njam!-niveau en pareltjes uit de klassieke muziek. Ook deze keer zal niemand minder dan Jef Neve de artistieke leiding op zich nemen. De muziekprogrammatie is dan ook opnieuw van hoog niveau: zowel toppers die er vorig jaar al bij waren, als veelbelovende, nieuwe namen zullen van de partij zijn.

Net zoals vorig jaar zal je op de twee podia kunnen genieten van een grote verscheidenheid aan klassieke muziek en verspreid over de festivalweide zal je op kleinere optredens stuiten. Zo zal pianist Liebrecht Vanbeckevoort met het Jef Neve Chamber Orchestra het Keizersconcerto van Beethoven brengen, violist Peter Bogaert zal begeleid worden door het Jef Neve String Orchestra tijdens De 4 seizoenen van Vivaldi en celliste Amber Docters van Leeuwen en nog vele anderen zullen er het beste van zichzelf geven. 

Uiteraard zal deze geweldige festivaldag opnieuw afgesloten worden met een groots slotconcert met getalenteerde solisten en het indrukwekkend symfonisch orkest La Passione onder leiding van Dirk Brossé.

De bekende njam!-chefs schotelen je ook dit jaar zinnenprikkelende gerechten voor aan de verschillende foodstands. Onder andere Roger van Damme, Dominique Persoone, Dagny Ros en Johan Segers tekenen present. Binnenkort kan je op de website van Lekker Klassiek de gerechten terugvinden die ze zullen klaarmaken.

LK00-2018-000307Lekker Klassiek

Zaterdag 25 augustus 2018

15u30 tot 24u
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom
Algemeen adres: Schommelei 1 – 2850 Boom
Uitgebreide informatie over de bereikbaarheid vind je op de website van Lekker Klassiek.

Lekker Klassiek is rolstoeltoegankelijk. Op parking 1 (gps: Schommelei 1 - Boom) zijn verschillende plaatsen voor mensen met een parkeerkaart voor mindervaliden. Ook zijn er aangepaste toiletten op het evenement. Aan de hoofdingang (Schommelei, via parking 1) is er een lift die tijdens het evenement gebruikt kan worden.

Met een gerust hart genieten: speciaal aanbod voor SeniorenNetters

Toegangsticket + luxe campingstoel

Heb je geen zin om je eigen campingstoelen van thuis mee te brengen of wil je niet staan aanschuiven om een plaatsje te vinden? Studio 100 zet voor jullie luxe campingstoelen klaar, zodat je je rustig kan neerzetten waar je maar wilt. Of het nu aan het hoofdpodium, klein podium, aan de foodzone of ergens anders in het park is! Na afloop van Lekker Klassiek mag je de campingstoel meenemen naar huis. Een toegangsticket met luxe campingstoel kost je 39,50 euro (normale prijs: 50 euro = korting van 10,50 euro!).

Klik hieronder op de blauwe knop, klik op de ticketpagina eerst op 'Gebruik de promotiecode', vul de code 'Seniorennet' in (met hoofdletter!) en kies het aantal tickets dat je wenst te bestellen.

Toegangsticket + luxe campingstoel bestellen!

Wil je liever enkel een toegangsticket bestellen? 

Dat kan op de website van Lekker Klassiek.

1 reactie

Dirlier
De begintijdstip dat jullie vermelden is niet correct. Het eerste optreden heeft reeds plaats om 12u45. (programma op dewebsite Lekker Klassiek)
14/08/18 11:53 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels