Deel via

De Romeo’s vieren 15-jarig bestaan met exclusieve theatertournee!

15 jaar geleden speelden Chris Van Tongelen en Davy Gilles mee in de theatermusical Romeo & Julia. Daar begon backstage het idee van De Romeo’s te rijpen. Hun vriend was meteen enthousiast om mee te doen. Het was het begin van een onwaarschijnlijk Romeo’s-avontuur, dat in een stroomversnelling raakte toen het trio in het Nederlands begon te zingen. Met drie unieke theaterconcerten vieren De Romeo’s binnenkort hun 15-jarig bestaan!

Viva De Romeo’s!

Het lied “Naar de kermis” met Laura Lynn bracht de kentering. Daarvoor waren we ook al succesvol met De Romeo’s, maar we waren eerder een non-stop partyband, die vooral Engelstalige en Duitstalige covers bracht. In die periode maakten we naam en faam op bedrijfsfeesten. We stonden toen ook al geprogrammeerd in de tenten, maar dat nam pas een hoge vlucht toen we echt succesvol waren in het Nederlands. Ik weet niet of “Viva De Romeo’s” onze grootste hit is. Het is wel het bekendste nummer uit ons repertoire, maar best grappig dat het nooit voluit gespeeld is op de radio en dat de single ook geen top 10-hit is geworden. De mensen kennen het en het zit in het collectief geheugen, maar dat is ook zo met “We gaan weer feesten”, of onze zomerhit en MIA-winnaar “Vlaanderen feest”’, zegt Chris Van Tongelen.

15 jaar De Romeo’s wordt in eerste instantie een dankbaarheidsfeest. Vlaanderen heeft de mannen de voorbije jaren intens gesteund en nu vinden zij dat het de hoogste tijd is om iets terug te doen. Ze bedanken hun fans voor al die mooie jaren met enkele aparte verjaardagsconcerten. Het worden exclusieve avonden, indrukwekkend, feestelijk én vooral gezellig.

Geen groots meezingfeest à la Zingpaleis in 2018 dus voor De Romeo’s, want Chris, Gunther en Davy hebben besloten om zich volledig te focussen op hun 15-jarig bestaan. ‘Het wordt een stijlvol, chique verjaardagsfeest op drie locaties, waar het publiek meegeniet in de beste seats. Dit keer rollen wij voor hen de spreekwoordelijke rode loper uit, want het draait om onze fans’, zegt Gunther Levi.

15 jaar De Romeo's

zaterdag 20 oktober in de Antwerpse Stadsschouwburg om 20u
zaterdag 24 november in het Hasseltse Ethias Theater om 20u
zaterdag 30 november in het Oostendse Kursaal om 20u

Bestel je tickets op www.ticketkopen.eu of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Het concert is een organisatie van House of Entertainment. 

1 reactie

Hugoo
WIE ?
5/06/18 16:34 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels