Deel via

Uw huis blijft uw thuis dankzij een veilige trap

Waar denkt u aan als u aan ‘thuis’ denkt? Is het de gezellige kachel waar u zich tijdens de winter bij kan verwarmen? De rozenstruiken die u in de zomer verzorgt? Of zijn het uw vrienden in de buurt? De slager om de hoek? Uw maandelijkse afspraak bij de hobbyclub? Zou u ook zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen? U bent niet alleen. Gelukkig is dat perfect mogelijk met enkele kleine aanpassingen.

Zoveel mogelijkheden

Iedereen heeft goede redenen om langer thuis te blijven. En de technologie staat ondertussen zo ver dat er heel wat assistentiemogelijkheden bestaan om uw leven thuis aangenaam te houden.

En dat kan een nieuwe start betekenen, met meer vrijheid om in uw huis te gaan en te staan waar u wilt. Trappen zijn hierbij niet altijd uw beste vriend. Ze kunnen glad of steil zijn, er kan speelgoed van de kleinkinderen op rondslingeren. En ook stramme spieren maken de klim minder evident. Daar is een eenvoudige en veilige oplossing voor: de traplift. 

Hypermoderne technologie

Misschien bent u nog niet helemaal overtuigd van een traplift. Misschien ziet u dat als een oplossing wanneer alle andere mogelijkheden opgebruikt zijn. Maar niets is minder waar. Trapliften zijn een staaltje van hypermoderne thuistechnologie. Bij thyssenkrupp Home Solutions blijven we de technologie in ons eigen onderzoekscentrum verbeteren om onze liften steeds eenvoudiger en functioneler te maken. En daar zijn we als marktleider en producent goed in, al meer dan zestig jaar.

Wat betekent dat voor u?

Vreest u dat uw trap te kort of net te lang is voor een traplift? Dat de bocht te scherp is of de trappen te smal zijn? Of dat er te veel verdiepingen overbrugd moeten worden? Dat is voor ons allemaal geen probleem. Zo kunnen verschillende verdiepingen in één beweging overbrugd worden. En ook op heel smalle trappen – van 61,5 cm breed – of op wenteltrappen kan een traplift geïnstalleerd worden.

Dankzij de monorail en de gepatenteerde draaitechnologie zet de traplift zich tijdens de volledige rit automatisch in de meest optimale en veilige positie. De lift neemt weinig ruimte in en bezorgt uw huisgenoten die de trap op willen geen hinder. Ook de bediening is eenvoudig, u zult het direct onder de knie hebben.

Een thyssenkrupp-traplift betekent meer vrijheid om in uw huis te gaan en te staan waar u wilt.

Proper en gepast

THYSSENKRUPP FLOW EMOTION76233 (1)Heeft u specifieke wensen voor de bekleding van de stoel? Bij ons vindt u zeker een patroon en kleur die binnen uw interieur passen. En u hoeft niet te vrezen voor stof en/of breekwerk, dat is bij ons niet nodig. Onze expert-installateur ruimt achteraf alles netjes op en na de installatie neemt hij ruim de tijd om uit te leggen hoe de traplift werkt.

Een traplift is al lang geen noodoplossing meer. Integendeel, steeds meer mensen kiezen er bewust voor. Het betekent vrijheid, veiligheid en comfort. En dat allemaal op de plek waar u het liefst vertoeft, thuis.

Ontdek onze innovaties

We blijven onderzoek doen naar manieren om uw trapliftervaring te optimaliseren. Zo kunnen we nu dankzij de nieuwe HoloLens van thyssenkrupp Home Solutions uw trap sneller opmeten en houden we ook meteen rekening met uw gebruiksgemak, verwarmingselementen, schakelaars of andere obstakels onderweg.

Als extraatje kunt u op een tablet of door de HoloLens-bril op te zetten, meteen ervaren hoe de traplift er zal uitzien in uw interieur. Op basis daarvan kunt u de railkleur en de stof kiezen, zodat de traplift perfect in uw woning past.

Sinds kort heeft u ook de mogelijkheid om uw Flow Swing Traplift met DECT-technologie uit te rusten. Deze splinternieuwe technologie laat toe om uw traplift draadloos met uw vaste telefoon aan te sluiten. Zo kunt u tijdens de rit bellen en gebeld worden, rechtstreeks via de armleuning. Het belsysteem kan tot drie telefoonnummers onthouden. En natuurlijk kunt u deze telefoonnummers updaten wanneer u dat wenst. 

Geniet van onze promoties

thyssenkrupp_Seniorennet_9116_MRectangle_300x250_NLWist u dat wij u graag verwennen met interessante promoties op onze trapliften? Het loont zeker de moeite om geregeld op onze website www.tk-traplift.be te bekijken van welke acties u kunt profiteren. Of bel ons op het gratis nummer 0800 94 365. We helpen u graag verder.

Tips voor een veilige trap

  • Maak snoeren en tapijten stevig vast
  • Laat niets op de trap slingeren
  • Draag vast schoeisel, liefst met een antisliplaag
  • Plaats stevige handgrepen, als het kan aan beide kanten
  • Zorg voor een goed verlichte traphal, niet té fel maar wel goed gericht
  • Droog de trap na het schoonmaken
  • Als traplopen moeilijk wordt, kies dan voor een traplift

Wenst u vrijblijvend contact met ons op te nemen? Dat kan!

Bel ons via het gratis nummer 0800 94 365

Of bezoek onze website www.tk-traplift.be

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels