Deel via

Zelfstandig wonen op een toplocatie, met zorg op maat

Geel – Ecodroom, in het centrum van Geel, bundelt een mooie selectie aan assistentiewoningen, zowel om te huren als om te kopen. Stuk voor stuk prachtige appartementen waar je je als jonge senior snel thuis gaat voelen. Een warme en vertrouwde omgeving, met alle nodige diensten en zorg binnen handbereik.

Op maat

ECODROOM_DRIESLUYTEN4Een assistentiewoning is op maat van de jonge senior. Je verblijft er zelfstandig maar kan wel een beroep doen op zorg en alle diensten die je wenst. Voor iedereen kan er een pakket op maat worden samengesteld. Ook de diensten waarvan je thuis al gebruik maakte, kunnen gewoon verdergezet worden. Heb je niks nodig? Dan geniet je gewoon van het gezelschap. Een assistentiewoning heeft als grote voordeel dat je veel langer in een vertrouwde omgeving zelfstandig kan wonen. Zo ben je ook al helemaal ingeburgerd als er op latere leeftijd toch enkele kwaaltjes zouden opduiken. De zorg evolueert gewoon mee. En assistentiewoningen zijn niet enkel bestemd voor 65-plussers, ook voor jongeren met een zorgvraag zijn dit zeer geschikte woningen.

Warme nieuwe thuis

Ecodroom in het centrum van Geel is een mooi voorbeeld: ruime appartementen, hoogwaardig afgewerkt, met veel lichtinval en een ruim terras. Er is een ondergrondse parking voorzien met aparte berging. Elk appartement is volledig ingericht met drempelloze doorgangen, een inloopdouche, verhoogd toilet, … Maar ook aan de gezelligheid werd gedacht, zodat het voor iedereen een warme nieuwe thuis kan worden. Ook de gemeenschappelijke ruimte is een leuke en gezellig ingerichte ontmoetingsplaats geworden.

Kortom, Ecodroom is een fijne plaats om zelfstandig, maar toch ook samen te leven in een prachtig stukje van de stad. Met de winkelstraat, de bibliotheek, het cultuurcentrum, het stadhuis, het openbaar vervoer, de Markt en heel wat gezellige cafeetjes en restaurants op wandelafstand.

Vast aanspreekpunt

ECODROOM_DRIESLUYTEN8Woonassistente Mirella Wolfs is het vaste aanspreekpunt in Ecodroom. Voor bewoners, maar ook voor familie en eigenaars. Zij houdt een oogje in het zeil en zorgt voor alle praktische zaken gaande van administratie tot animatie, zorg en begeleiding. Zij is drie à vier dagen aanwezig in de residentie, maar altijd telefonisch of via mail bereikbaar.

Getuigenis van een bewoner

‘Eigenlijk is het mijn dochter die ons op het spoor gezet heeft van Ecodroom. Mijn vrouw en ik woonden 45 jaar lang in een heel ruim duplexappartement met een open draaitrap. Maar door fysieke problemen mocht zij eigenlijk geen trappen meer doen. Mijn dochter zag ook dat het almaar moeilijker werd voor mij om voor mijn vrouw te zorgen. Daarom heeft zij de beste oplossing gezocht en gevonden, hier in Ecodroom. Deze assistentiewoning biedt zelfstandigheid, maar je kan ook gebruik maken van zorgdiensten wanneer je dat wil. Verhuizen was een grote stap. Omdat we van een ruim, luxueus duplexappartement komen, lag de lat redelijk hoog. Maar ik heb niets aan te merken op de nieuwe woning. Ik had vroeger bijvoorbeeld een omvangrijke bibliotheek van meer dan 5.000 boeken. Omdat het hier ruime appartementen zijn, heb ik toch een groot deel van mijn collectie mee kunnen verhuizen.’

‘Ik kan met al mijn vragen terecht bij de zorgassistente. Via haar laat ik mijn strijk hier doen en ook af en toe eten brengen naar mijn appartement. De bewoners ken ik hier goed. Allemaal fijne mensen. Af en toe gaan we naar de gemeenschappelijke ruimte voor wat gezelschap. Daar zijn er ook feestjes voor verjaardagen en andere activiteiten zoals turnen, yoga, iPad-les.’

Interesse in Ecodroom?

Neem volledig vrijblijvend contact met ons op. Twijfel niet te lang, van de koopappartementen zijn er momenteel slechts vier meer beschikbaar!

ECODROOM_DRIESLUYTEN22

Interesse om te kopen aan lentevoorwaarden? Neem dan contact op met 03 340 18 75 of verkoop@vanroeyvastgoed.be.

Wie interesse heeft om een appartement te huren, kan vrijblijvend Mirella Wolfs contacteren via het e-mailadres ecodroom@assistzorg.be of het telefoonnummer
0470 24 61 24.

Meer weten? www.ecodroom.be

0 reacties

Login Registreer

  • Login met Facebook
  • Login met Google

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels