Deel via

Uitzonderlijk: zeezicht aan de prijs van 10 jaar geleden.

June 2018
Een eigen vakantieverblijf met zicht op zee is een droom van veel Belgen. Jammer genoeg was dat tot voor kort voor velen niet mogelijk. De prijzen van een vakantieverblijf met zicht op zee rijzen al enkele jaren de pan uit. Dankzij het nieuwste project van Holiday Suites kan dit terug in Blankenberge. Bijkomend: je appartement wordt verhuurd als je er zelf niet bent. Zo krijg je nog een extra opbrengst uit je vakantieverblijf.
Holiday Suites Blankenberge vanaf  €139.000

Holiday Suites Blankenberge

Bij Holiday Suites Blankenberge word je wakker met een adembenemend uitzicht vanuit je eigen Suite. Hier vind je de ideale blend tussen zorgeloos genieten van zon, zee en strand, terwijl je ook jaar na jaar geniet van een bewezen rendement.

hsNieuwe vakantieverblijven bouwen met zicht op zee kost zeeën vol geld, maar door een project te renoveren is het mogelijk om de verkoopprijs heel wat te drukken. Holiday Suites Blankenberge is een uniek renovatieproject waarbij elke suite een ware metamorfose heeft ondergaan. Zo heb je het gevoel dat je je in een net gebouwde blok bevindt.

Prachtig gelegen

Toplocaties aan een aanvaardbare prijs. Dat is waar Holiday Suites naar streeft. Vanaf dag één kan je vanop je terras uitkijken op de brede stranden van Blankenberge. Laat je verrassen door de talloze activiteiten die Blankenberge te bieden heeft. Neem een kijkje in het Serpentarium, kuier door de Kerkstraat, duik binnen in het Sea Life Center, of stap de tram op richting één van de nabijgelegen kuststeden.

Types

hs1

Elke persoon is anders, heeft andere wensen, andere verlangens. Bij Holiday Suites weten we dat. Daarom kies je zelf je eigen suite. Je kiest zelf waar in het gebouw die gelegen is. Welk uitzicht je wenst en met hoeveel personen je er wenst te slapen.
Ontdek de verschillende soorten suites.

  • Suite voor 2 personen met zeezicht of zonneterras
  • Suite voor 4 personen met zeezicht of zonneterras
  • Suite voor 6 personen
  • Penthouse

 

Wens je meer informatie over de Holiday Suites in Blankenberge?

Laat vrijblijvend je gegevens na, surf naar  www.chateauresidenties.be of bel naar 059 80 00 00.

1 reactie

Walterke
En dan kom je eens kijken NA een verhuurverblijf aan "vreemden", en zie je dat er een deel van je appartement is afgebroken, of de muren beklad met 'smurrie'.
Nee bedankt. ALS je zoiets koopt, hou je dat voor jezelf, of verhuurt het aan naaste familie.
19/06/18 08:36 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels