Deel via

De njam!-chefs verwennen je met deze topgerechten op Lekker Klassiek!

De tweede editie van Lekker Klassiek belooft opnieuw een hoogdag te worden voor liefhebbers van klassieke muziek en heerlijk eten. Voor de culinaire verwennerijen kan je op 25 augustus terecht bij de njam!-chefs aan de verschillende foodstands. Zij schotelen je enkele gerechten op topniveau voor: van Brusselse wafels tot overheerlijke pastaschelpen en verrassende couscouskroketten. Een voorsmaakje!

Culinaire verwennerij!

Op 25 augustus is Lekker Klassiek na een uiterst succesvolle eerste editie toe aan een tweede dag vol culinaire hoogstandjes op een bedje van zinnenprikkelende klassieke muziek. Dit jaar worden je smaakpapillen in de watten gelegd door deze njam!-chefs, die bovendien ook ter plaatse zullen zijn: Roger van Damme, Dominique Persoone, Michaël Vrijmoed, Jan Buytaert, Jan Tournier, Julie Baekelandt, Manuel Wouters, Dagny Ros Asmundsdottir, Quyên Truong Thi, Steffi Vertriest, Bart Desmidt en Johan Segers

Verse Brusselse wafel met crème chantilly en speculaascrumble

RogervanDamme_Wafel

Roger van Damme, in oktober vorig jaar verkozen tot beste patissier ter wereld, tilt de klassieke Brusselse wafel naar sterrenchefniveau! Dankzij zijn geheime recept zijn ze superkrokant en toch sappig van structuur. Een speciale crème chantilly en speculaascrumble met vers geraspte kaneel en butterscotch zorgen voor de finishing touch zoals alleen Roger dat kan!

pastaPastaschelpen met Iberico-ham en groene asperges

Jan Tournier laat je genieten van pastaschelpen met een smeuïge roomsaus met parmezaan en kervel. Dit smaakvolle pastagerecht wordt afgewerkt met groene asperges en Iberico-ham van topkwaliteit. Ook in een vegetarische en/of glutenvrije variant verkrijgbaar!

JulieBaekelandt_KroketjesCouscouskroketjes met gemarineerde ui, hummus en gesmolten camembert

Julie Baekelandt verrast je met twee heerlijke vegetarische kroketjes gevuld met couscous, gemarineerde rode ui, hummus en een toets van gesmolten camembert. Heerlijk genieten!

 

Paling in ‘t groen

Benieuwd welke gerechten de andere chefs zullen klaarmaken? Op de website van Lekker Klassiek vind je het volledige menu terug.

LK00-2018-000307Lekker Klassiek

Zaterdag 25 augustus 2018

15u30 tot 24u
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom
Algemeen adres: Schommelei 1 – 2850 Boom
Uitgebreide informatie over de bereikbaarheid vind je op de website van Lekker Klassiek.

Lekker Klassiek is rolstoeltoegankelijk. Op parking 1 (gps: Schommelei 1 - Boom) zijn verschillende plaatsen voor mensen met een parkeerkaart voor mindervaliden. Ook zijn er aangepaste toiletten op het evenement. Aan de hoofdingang (Schommelei, via parking 1) is er een lift die tijdens het evenement gebruikt kan worden.

Met een gerust hart genieten: speciaal aanbod voor SeniorenNetters

Toegangsticket + luxe campingstoel

Heb je geen zin om je eigen campingstoelen van thuis mee te brengen of wil je niet staan aanschuiven om een plaatsje te vinden? Studio 100 zet voor jullie luxe campingstoelen klaar, zodat je je rustig kan neerzetten waar je maar wilt. Of het nu aan het hoofdpodium, klein podium, aan de foodzone of ergens anders in het park is! Na afloop van Lekker Klassiek mag je de campingstoel meenemen naar huis. Een toegangsticket met luxe campingstoel kost je 39,50 euro (normale prijs: 50 euro = korting van 10,50 euro!).

Klik hieronder op de blauwe knop, klik op de ticketpagina eerst op 'Gebruik de promotiecode', vul de code 'Seniorennet' in (met hoofdletter!) en kies het aantal tickets dat je wenst te bestellen.

Toegangsticket + luxe campingstoel bestellen!

Wil je liever enkel een toegangsticket bestellen? 

Dat kan op de website van Lekker Klassiek.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels