Deel via

Klaar om te genieten van klassieke muziek en culinaire verwennerij?

Binnen twee weken kunnen alle liefhebbers van klassieke muziek en heerlijk eten opnieuw afzakken naar De Schorre in Boom voor Lekker Klassiek. Daar staat op 25 augustus een heel team van muzikanten en chefs op topniveau klaar om al je zintuigen te verwennen! Bestel nog snel je tickets en geniet van het speciale aanbod voor SeniorenNetters!

Een feest voor al je zintuigen!

Kan jij een streepje klassieke muziek en lekker eten wel appreciëren? Stip dan zeker 25 augustus aan in je agenda! Jef Neve verzamelde voor het culinaire muziekfestival Lekker Klassiek enkele fantastische muzikanten die je gegarandeerd van je sokken zullen blazen. Wil je tussen de muziekoptredens even op adem komen, dan kan je aan de talrijke foodstands heerlijk smullen van topgerechtjes van de njam!-chefs. Ben jij klaar voor een culinaire en muzikale ontdekkingstocht door De Schorre in Boom? Het belooft opnieuw een wervelende dag te worden!

Nog even een voorsmaakje:

Lees hier meer over Lekker Klassiek:

LK00-2018-000307Lekker Klassiek

Zaterdag 25 augustus 2018

15u30 tot 24u
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom
Algemeen adres: Schommelei 1 – 2850 Boom
Uitgebreide informatie over de bereikbaarheid vind je op de website van Lekker Klassiek.

Lekker Klassiek is rolstoeltoegankelijk. Op parking 1 (gps: Schommelei 1 - Boom) zijn verschillende plaatsen voor mensen met een parkeerkaart voor mindervaliden. Ook zijn er aangepaste toiletten op het evenement. Aan de hoofdingang (Schommelei, via parking 1) is er een lift die tijdens het evenement gebruikt kan worden.

Met een gerust hart genieten: speciaal aanbod voor SeniorenNetters

Toegangsticket + luxe campingstoel

Heb je geen zin om je eigen campingstoelen van thuis mee te brengen of wil je niet staan aanschuiven om een plaatsje te vinden? Studio 100 zet voor jullie luxe campingstoelen klaar, zodat je je rustig kan neerzetten waar je maar wilt. Of het nu aan het hoofdpodium, klein podium, aan de foodzone of ergens anders in het park is! Na afloop van Lekker Klassiek mag je de campingstoel meenemen naar huis. Een toegangsticket met luxe campingstoel kost je 39,50 euro (normale prijs: 50 euro = korting van 10,50 euro!).

Klik hieronder op de blauwe knop, klik op de ticketpagina eerst op 'Gebruik de promotiecode', vul de code 'Seniorennet' in (met hoofdletter!) en kies het aantal tickets dat je wenst te bestellen.

Toegangsticket + luxe campingstoel bestellen!

Wil je liever enkel een toegangsticket bestellen? 

Dat kan op de website van Lekker Klassiek.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels