Deel via

Win een duoticket voor de docufilm ‘Will Tura, hoop doet leven’!

Op 12 september komt ‘Will Tura, hoop doet leven’ in de bioscoopzalen. Regisseur Dominique Deruddere filmde een ontroerend en boeiend portret van Will Tura, de koning van de Vlaamse showbizz. De film toont niet alleen wat een groot artiest Will is, maar het is ook een ode aan onze samenleving en cultuur, waarvan Will als het ware het muzikale symbool is. Maak nu kans op 1 van de 50 duotickets!

Hoop doet leven

Op 21 november 1992 komt Will Tura het podium van Vorst Nationaal op. Achter hem zit een voltallig symfonisch orkest. Will zwaait een beetje nerveus naar het publiek en gaat achter de microfoon staan. 'Als je nu moest weten wat er in mijn hart omgaat', zegt hij, 'dat is met geen woorden te beschrijven. Het is een droom die ik als kleine jongen al koesterde. En als ik toen tegen mijn moeder zei “Ooit zou ik eens willen optreden met een symfonisch orkest, dan lachte ze en ze zei “Moa ven toh”.'

Jean Kluger, die 50 jaar lang Wills producer en uitgever was, vroeg aan regisseur Dominique Deruddere om zijn visie over de artiest te verfilmen. De film is een eerlijk muzikaal verhaal geworden: het verhaal van Wills leven, uiteraard, maar ook het verhaal van een rasperformer en integere artiest die heel zijn leven keihard heeft gewerkt om zijn vak perfect uit te voeren. Een artiest die een grote schare fans heeft, maar die wel jarenlang heeft moeten vechten om het respect te krijgen dat hij verdient. Het verhaal wordt verteld door Jan Decleir.

SeniorenNet en Kinepolis Film Distribution geven 50 duotickets weg voor ‘Will Tura, hoop doet leven’!

Speel mee met de wedstrijd en maak kans op 1 van de 50 duotickets. Deelnemen kan tot en met zondag 9 september. Heb je een duoticket gewonnen? Dan vind je op maandag 10 september een mailtje in je mailbox en worden je tickets naar jou thuis opgestuurd! Deze filmtickets kan je dan in alle Vlaamse bioscopen gebruiken waar de film op het programma staat.

Enkel de gegevens van de winnaars zullen doorgegeven worden aan Kinepolis Film Distribution, zodat zij de tickets kunnen versturen. Na afloop van de wedstrijd worden alle gegevens verwijderd van de databases van SeniorenNet en Kinepolis Film Distribution.

Bekijk hier de officiële trailer van Will Tura, hoop doet leven.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels