Deel via

Nieuw adembenemend paardenspektakel World of Fantasy!

Met een adembenemende nieuwe show én een nieuwe naam, gaat Apassionata World GmbH op Europese Tournee. CAVALLUNA is de nieuwe merknaam voor de organisatie, die blijft streven naar een hogere kwaliteit en showgehalte van het wereldberoemde paardenspektakel. Het nieuwe, grensverleggende spektakel ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ komt met een Nederlandstalige show op 2 en 3 februari naar het Antwerps Sportpaleis.

Tussen twee werelden

Ga mee op een onvergetelijke reis met CAVALLUNA – World of Fantasy, waarin de jonge Tahin een wereld ontdekt voorbij de realiteit. Een wereld waarin zijn vurigste wensen en fantasieën werkelijkheid worden. Tussen betoverde droomwouden en fantastische wezens, maakt hij kennis met de mooie Naia, die hem meeneemt op een reis door haar wonderbaarlijke thuisland. De uitdagingen zijn groot en de opdrachten zijn moeilijk wanneer Tahin de bloedmooie Naia wil meenemen naar zijn dagdagelijks leven. Hij moet op het noodlot vertrouwen als hij wil dat zijn wensen uitkomen. Slaagt Tahin in zijn opdracht en lukt het hem om het geluk te vinden, bengelend tussen twee werelden? Je krijgt het antwoord in de nieuwe paardenshow, die nog straffer is dan zijn voorgangers. 

Nieuwe dimensie

Met APASSIONATA – Companions of Light oogstte creatief directeur en regisseur Klaus Hillebrecht wereldwijd succes. Hij bezorgde 100.000 toeschouwers een onvergetelijke avond met een prachtige show, grandioze vertolkingen en een beklijvende soundtrack. De show werd herhaaldelijk bestempeld als ‘de beste sinds jaren’, wat zorgde voor uitverkochte voorstellingen in zowat alle Europese grootsteden, inclusief Antwerpen. Met de nieuwe show CAVALLUNA – World of Fantasy gaat de componist, die genomineerd werd voor een Emmy, nog een stap verder. Hij heeft een weergaloos vervolg gemaakt met de mooiste Europese paardenrassen. De paarden stralen in een compleet nieuwe dimensie en vertolken mee het beklijvende liefdesverhaal van Tahin en Naia. Dit is dé paardenshow waar mens en dier samensmelten, en een fantastische liefdesgeschiedenis tot leven brengen. 

Over de producent 

Apassionata World GmbH staat garant voor magische ontmoetingen tussen mens en paard. Uit een traditie van 15 jaar met succesvolle shows voor de hele familie, ontstonden de populaire tournees door Europa en het Showpalast München met het rondom gelegen Equilaland.

Met jaarlijks rond de 450.000 enthousiaste toeschouwers, bereikte de organisator van de succesvolle shows APASSIONATA – Companions of Light, APASSIONATA – Cinema of Dreams, en APASSIONATA – In de Ban van de Spiegel, een mijlpaal in de entertainmentindustrie.

De programma’s van Apassionata World GmbH zijn als totaal kunstwerk ronduit betoverend, vol fascinerende details die elke bezoeker op zijn of haar eigen manier beleeft. De variatie tussen meeslepende actie, perfecte harmonie en grappige momenten vol verrassingen, raakt jong en oud en houdt het publiek in heel Europa in zijn ban.

CAVALLUNA – World of Fantasy

Vanaf oktober tot juni 2019 trekt CAVALLUNA – World of Fantasy op Europese tournee met een symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Zaterdag 2 en zondag 3 februari kan je naar de Nederlanstalige show gaan kijken in het Antwerpse Sportpaleis. Op zaterdag 16 en zondag 17 maart kan je voor de Franstalige voorstellingen terecht in Vorst Nationaal. Tickets bestel je nu op www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min). 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels