Deel via

Semino Rossi trakteert fans op een live-cd!

Semino Rossi is één van de succesvolste Duitstalige artiesten. De man met de gouden stem en de Argentijnse roots heeft een massa fans in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, maar ook in Denemarken, Nederland én België. Drie jaar geleden liet hij de fans wat op hun honger zitten met het ‘Amor’-conceptalbum, maar de lancering van ‘Ein Teil von mir’ vorige zomer heeft alles goedgemaakt.

Ein Teil von mir

Königin des Sommers, Muy Bien en Wir sind im Herzen jung, afkomstig van Ein Teil von mir, zijn nu terug te vinden op de dubbele live-cd Ein Teil von mir – Live aus Berlin, naast Semino’s grote klassiekers Rot sind die Rosen, Bella Romantica, La Cancion de la paz en vele andere! De dubbele live-cd bestaat uit twee schijfjes met respectievelijk 12 en 11 nummers. De Belgische fans hebben erg uitgekeken naar deze release en in de openingsweek hebben ze het album dan ook massaal aangekocht, waardoor de cd binnenkwam in de Ultratop album-top 200. 

De Tempodrom in Berlijn was voor Semino de perfecte locatie om een album en videoregistratie te houden tijdens zijn recente tournee Ein Teil von mir, goed voor 30 shows in 5 verschillende landen, waaronder een nagenoeg uitverkocht optreden in de Hasseltse Ethias Arena in mei.

De carrière van Semino Rossi zit weer in een stroomversnelling, mede dankzij het nieuwe team dat hem omringt. Vorig jaar behaalde Ein Teil von mir al goud in Oostenrijk en Duitsland, en ook bij ons was het album één van de bestverkopende schlager-cd’s van het jaar. Semino maakt het altijd waar als artiest, want samen met zijn band, zijn danseressen en extra muzikanten, zorgt hij voor een unieke muziekbeleving. Naast de release van de dubbelaar Ein Teil von mir – Live aus Berlin, brengt de charmezanger ook een nieuwe dvd op de markt met dezelfde titel. Op deze dvd komen het recente album en zijn grootste hits aan bod, inclusief de bonusreportage Ein tourtag mit Semino. De fans maken kennis met hun idool in zijn tourbus en backstage, achter de schermen van zijn Europese tournee. Unieke beelden van een warme, hartelijke man die nog steeds de pannen van het dak zingt.

rossiDe nieuwe dubbel-cd Ein teil von mir – Live aus Berlin en de dvd Ein Teil von mir – Ein Tourtag mit Semino zijn vanaf nu fysiek beschikbaar in de winkels of online te bestellen. 

De cd vind je hier terug.
De dvd vind je hier terug.
Luister via Spotify.
Luister via Apple Music.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels