Deel via

Stuur je kleinkind een virtuele knuffel voor het nieuwe schooljaar!

De vakantie zit er bijna op. Nog een week en alle kinderen vertrekken weer met hun boekentasjes op de rug naar de klas. Zijn jouw kleinkinderen klaar voor het nieuwe schooljaar? Wens hen veel succes met een leuke gratis e-card van SeniorenNet!

Een dikke knuffel!

knuffelkaart-0033Laat je kleinkind weten dat je aan hem of haar denkt door een virtuele wenskaart met een lieve boodschap te versturen. Met een knuffel van oma of opa maak je die eerste schooldag alvast nog een tikkeltje leuker! Je kan kiezen tussen maar liefst 161 elektronische kaartjes, allemaal gemaakt door onze creatieve leden van de mailgroep Photoshop. Je kan zoveel kaartjes versturen als je maar wilt, en bovendien helemaal gratis!

Je kan de knuffelkaarten bewonderen en versturen door op de blauwe knop te drukken. Wens je kleine lieveling ook van SeniorenNet een geweldig nieuw schooljaar!

Tip: Heeft je kleinkind nog geen e-mailadres? Stuur het kaartje dan naar de mama of de papa!

Stuur een knuffelkaart!

verjaardag_2014_0011Voor elke gelegenheid

Wil je iemand feliciteren met zijn of haar verjaardag, uitnodigen voor een feestje, hartelijk bedanken, je liefde verklaren, of gewoon laten weten dat je aan hem of haar denkt? De Photoshoppers hebben kaartjes gemaakt voor zowat élke gelegenheid. Neem ook eens een kijkje bij alle andere e-cards!

Naar alle e-cards!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels