Deel via

Gent is op 29 september hoofdstad van beleggend Vlaanderen!

De vakantie is, althans voor de meesten onder ons, achter de rug, maar daarna gaat het pijlsnel richting de Dag van de Tips van VFB. Het tweede grootste beleggerscongres gaat dit jaar door op zaterdag 29 september en wel in het prachtige congrescentrum ICC te Gent. Wie op zoek is naar een schat aan beleggingsideeën, zakt op die dag dus maar beter af naar Gent!

Wie wordt de volgende winnaar?

Wie naar de Dag van de Tips gaat, doet dat voor de tips, en die zullen natuurlijk niet ontbreken. Maar zoals we telkens weer opnieuw stellen bij elke editie: niet om klakkeloos te volgen maar om verder te bestuderen. Je komt dus eigenlijk in de eerste plaats voor de ‘suggesties’ en om ‘beleggingsideeën’ te sprokkelen.

Traditiegetrouw zijn er op de Dag van de Tips ook een rits interessante bedrijfsvoordrachten. De vergadering van het wetenschappelijk comité van VFB leverde een aantal mooie kandidaten op en ondertussen hebben er al een aantal toegezegd. Als absolute supertip op de Dag van de Tips vorig jaar, mag X-Fab natuurlijk niet ontbreken met CEO Rudi De Winter.

We zijn ook verheugd met de komst van Animalcare en CEO Chris Cardon. Voor velen wellicht onbekend, voor anderen dan weer niet. Animalcare heeft een notering in Londen. Het huidige Animalcare Group is het resultaat van de fusie tussen het Britse ‘Animalcare’ en het Brugse (Ecuphar). Marc Coucke en CEO Chris Cardon hebben bijna 50% van de fusiegroep in handen. Lotus-topman Jan Boone is voorzitter.  Sinds 1988 biedt Animalcare een breed scala aan diergezondheidsproducten van identichip®-microchips en farmaceutische producten tot welzijnsproducten voor huisdieren.

Daarnaast staan er verschillende workshops op de planning. Op het biotechpaviljoen zullen zowat alle Belgische beursgenoteerde biotechbedrijven zich voorstellen en kan je kennismaken met de bedrijfstop van deze bedrijven. Want België is zich toch wel aan het ontwikkelen tot een waar biotechparadijs. Op de beurs ‘vechten’ de biotechbedrijven het qua aantal zo stilaan uit met de GVV’s. En de successen van onder meer Ablynx, argenx, Galapagos … zijn geen enkele belegger ontgaan. Wat wordt het volgende succesverhaal? Wie wordt de volgende winnaar?  

En je mag nog één en ander verwachten, maar daarover later meer. We maken er met zijn allen weer een geslaagde beleggersdag van. Een beleggersfeest waar elke belegger zich goed zal voelen. Zorg dat je erbij bent! Wij houden je verder op de hoogte via de VFB-website en de E-flash.

Dag van de Tips

Zaterdag 29 september
ICC Gent, Van Rysselberghedreef 2, 9000 Gent

Het programma vind je hier terug.
Meer informatie over Dag van de Tips en hoe je kan inschrijven, vind je hier terug.

kleine banner DvdT 2018

Auteur: VFB

0 reacties

Login Registreer

VFB

Vlaamse Federatie van Beleggers
Vlaamse Federatie van Beleggers
De Vlaamse Federatie van Beleggers vzw is een non-profit organisatie die individuele beleggers en beleggingsclubs op een onafhankelijke manier informeert over het beheer van financiële activa. De communicatie, informatie en vorming focust voornamelijk op aandelen. Meer info vind je op www.vfb.be

Meer artikels van VFB

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels