Deel via

Naaien en breien is weer helemaal hip! Doe jij mee met de trend?

Naaisters van vandaag willen meer dan klassieke magazines met inspiratie en patronen. Ze zijn op zoek naar gepersonaliseerde, kant-en-klare ontwerpen én ze willen hun eigen creaties en ervaringen delen met anderen. Dat hebben Isabelle en Teresa van Fibre Mood goed begrepen. Hun online naaiplatform telt na 3 maand al meer dan 5000 leden! Voel jij het al kriebelen? Download dit GRATIS patroon en ga aan de slag!

2 Belgische vrouwen geven naaisector nieuwe twist

fibremoodIsabelle Finet en Teresa Bosteels zijn twee ondernemers met een grote passie voor (zelfmaak)mode. Na jarenlang een succesvol internationaal naaimagazine te hebben gerund, smijten ze zich in een nieuw avontuur: Fibre Mood, een nieuw mediaconcept dat naadloos aansluit op de wensen van de hedendaagse naaicommunity. En of het initiatief aanslaat! Drie maand na de lancering telt het online naaiplatform al meer dan 5.000 leden.

Een uniek concept

De lancering van Fibre Mood staat symbool voor een (media)revolutie binnen de naaisector. Isabelle: ‘Een standaard magazine met patronen was voor naaisters lang de enige referentie. Maar een magazine is letterlijk beperkt door het aantal beschikbare pagina’s. Je kan er lang niet alles in kwijt wat je wil vertellen. Ook personaliseren is erg moeilijk op papier. Met Fibre Mood vullen we deze lacune online in. Via de digitale community kunnen we naaisters veel persoonlijker benaderen, meer ideeën aanreiken, extra inhoud en uitleg bij de creaties geven, de interactie stimuleren. Print blijft wel belangrijk omdat je naaipatronen nu eenmaal op papier én op ware grootte nodig hebt. Maar de combinatie met online maakt het zoveel sterker. Wij zijn de eersten om dit te verwezenlijken.’

Magazine boordevol inspiratie + online community!

Fibre Mood verzoent voor het eerst offline en online op een bijzonder complementaire manier: het ene medium kan niet zonder het andere.

Sewista: (trendwoord) een gepassioneerde naaister die van mooie stofjes houdt en modegevoelig is. Ze inspireert graag anderen door alle tips & tricks over naaien te delen en is terecht trots op haar zelfgemaakte garderobe. 

Zo zal er elke twee maand een inspirationeel patronenboek verschijnen. Die zullen telkens 12 naaipatronen bevatten, minstens 2 breipatronen en een aantal leuke doe-het-zelfideeën, met daarbij heel wat inspirerende beelden.

Daarnaast kan je op het online platform nog een heleboel aanvullende informatie terugvinden: van werkbeschrijvingen, animatiefilmpjes, modeartikels tot heel gepersonaliseerd stijl- en stylingadvies én veel inspiratie van andere 'sewista's'.

Kant-en-klare patronen aan huis geleverd!

Patronen knippen en plakken kan een hele karwei zijn. Teresa, zelf ook een ervaren patroonmaakster, zag dat heel wat naaisters hiervoor een oplossing zochten: ‘Op fibremood.com kan iedereen patronen kant-en-klaar op patroonpapier uitgeprint aanvragen. Het patroon wordt op een groot vel thuisgeleverd en je kan meteen aan de slag. Gedaan met het vaak ingewikkelde knip- en plakwerk – én de verspilling van papier en inkt.’

Naast individuele service is ook personalisatie de rode draad doorheen het Fibre Mood concept. ‘Leden kunnen hun creaties posten op het online platform en feedback van de community vragen’, zegt Isabelle. ‘Weet je niet goed hoe je het best te werk gaat volgens je lichaamstype? Zoek je een goede stoffenwinkel in je buurt? Of heb je andere raad nodig? Stof-, stijl- en stylingadvies? Onze medewerkers geven online advies op maat en tips om elk patroon aan te passen aan je figuur.’

Fibre Mood bedient de naaicommunity dus op haar wenken en heeft met deze aanpak sinds de lancering in juni al meer dan 5000 leden in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Download GRATIS het patroon voor de leuke trui 'Tara'

FIRBREMOOD_1522Laat je kleinkinderen hip het nieuwe schooljaar ingaan in een outfit die jij hebt gemaakt!

Registreer je gratis op Fibre Mood, en download ook helemaal gratis de patronen Tara mini + maxi met alle info over het materiaal dat je nodig hebt om aan de slag te gaan met het eerste patronenboek van Fibre Mood! Met Tara mini maak je deze mooie trui voor je kleinkind!

Download het patroon Tara mini hier!

Met het patroon Tara maxi maak je de trui ook lekker voor jezelf of je dochter, nichtje, buurvrouw ...

Download het patroon Tara maxi hier!

Registreer je op Fibre Mood en ontdek alle patronen, want een stijlvolle garderobe kun je zelf maken!

2 reacties

krisnicolai
Ik probeer te registreren, maar het werkt blijkbar niet ???
12/09/18 09:45 REAGEER
IsabelleF
Goede morgen Kris, zie je het zitten om een mailtje te sturen naar info@fibremood.com, dan kan ik mee achter de schermen kijken waar je vast zat. Dank je wel!
Isabelle
12/09/18 11:56 REAGEER

Login Registreer

  • Login met Facebook
  • Login met Google

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels