Deel via

Investeer in vastgoed met jaarlijkse opbrengsten van €6000

Vastgoed vind je in alle maten en kleuren. Een buitenverblijf, een huis voor de kinderen, studentenkoten, de lijst is eindeloos. Je kan kiezen voor een vorm waarvan je zelf gebruik maakt, voor verhuur, of voor het beste van beide werelden. Je kan ook kiezen voor een permanent verhuurd appartement, waarbij je zelfs geen moeite moet doen als huisbaas. Wat is dan voor jou de beste optie?

Investeren in vastgoed met verhuurgarantie

De formule om te investeren in vastgoed met verhuurgarantie komt meestal op de volgende manier tot stand: Een projectontwikkelaar bouwt verschillende appartementen, verkoopt deze appartementen aan private inves­teerders. Nadien huurt het SVK (Sociaal verhuurkantoor) de appartementen. Het SVK is een erkende organisatie die kwaliteitsvolle woningen en appartementen huurt op de private huurmarkt en die vervolgens voor een redelijke huurprijs verder verhuurt aan personen met een bescheiden inkomen.

huisJe sluit een huurcontract af voor 9, 18 of 27 jaar met het verhuurkantoor en werkt samen met een kapitaalkrachti­ge partner die je de garantie biedt om nadien het pand in de oorspronkelijke staat terug te geven.

Je krijgt daar bovenop nog extra zekerheid: de huur wordt altijd stipt betaald, zelfs wanneer je woning niet verhuurd is. Dankzij de samenwerking met het verhuurkantoor kan je zelfs genieten van een verlaagd btw-tarief bij aankoop van een nieuwbouw. Zo geniet je van een verlaagd aankooptarief en een gegarandeerde huuropbrengst.

Vastgoed op centrumlocaties

Vastgoed verhuurt het gemakkelijkst waar er het meest vraag naar is: op centrumlocaties. Dat is de reden waarom we meer en meer in de stadskern gaan bouwen. Ook voor sociale verhuur blijft de vraag naar een woning in en rond de stadskern zeer hoog. Dit is één van de redenen waarom woningen op deze locaties zeer gegeerd zijn bij het SVK.

Zorgeloosheid

spaarpotSVK’s worden erkend door de Vlaamse overheid. Je sluit een huurcontract af met een SVK, dat op zijn beurt de woning doorverhuurt aan kandidaat-huurders. Je ontvangt maandelijks de huur. Daaraan verandert niets.

Maar je krijgt wél extra zekerheid! Het SVK betaalt altijd stipt, zelfs wanneer je woning niet verhuurd wordt! Bovendien krijg je nooit te maken met wanbetalers. Het SVK is immers de huurder en draagt dus alle huurdersverplichtingen.

Chateau Residenties

Chateau Residenties is een familiebedrijf met 42 jaar ervaring in bouw en exploitatie van vastgoed. Wij zijn voornamelijk actief in Oostende en Blankenberge en hebben al jarenlang een goede verstandhouding met het SVK. Steeds meer investeerders kiezen er dan ook voor om hun vastgoed via ons aan te kopen en zo een investering aan te gaan die ondersteund is door twee sterke partners (Chateau Residenties en SVK).

Neem vrijblijvend contact op met een adviseur

Heb jij al wat ervaring met de vastgoedwereld, geloof je nog steeds in de meerwaarde die vastgoed met zich meebrengt, maar heb je geen zin meer in alle lasten die het met zich meebrengt?

Of zet je pas je eerste stappen in de wondere wereld van vastgoed en wil je je bij je eerste investering laten begeleiden door kapitaalkrachtige partners met de nodige knowhow? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van de adviseurs van Chateau Residenties!

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels