Deel via

Vrijwilligerswerk in Antwerpen? Vind de match van je leven.

Denk je soms ook: vrijwilligerswerk, leuk maar … Daar heb ik niet genoeg tijd voor. Of dat sluit niet aan bij mijn interesses. Wel, als vrijwilliger kan je meer doen dan je denkt. En ook als je niet heel veel tijd hebt, kan je toch het verschil maken. Van hulp in een bakkerij over journalist tot heuse riksjabestuurder. In Antwerpen zoeken we ze. Kijk op de website en vind de match van jouw leven.

Vrijwilligerswerk, iets voor jou?

Ja hoor. Als vrijwilliger in Antwerpen maak je mee het verschil. En dat kan op veel manieren. Ja, we zoeken nog vrijwilligers om te helpen in de cafetaria van een dienstencentrum. En ja, er zijn nog altijd vrijwilligers nodig die helpen bij de praktische organisatie van een toneelvoorstelling.

Maar er is veel meer dan dat. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het doen als vrijwilliger. Wat dacht je van riksjabestuurder? Jawel, je leest het goed. We zoeken nog een vrijwillige riksjabestuurder die vrolijke senioren naar de markt fietst.

Maar evengoed zoeken we iemand die helpt in een sociale bakkerij, een samentuin coördineert of nabestaanden slachtofferhulp biedt.

Wist je trouwens dat je je niet altijd hoeft te verplaatsen? Als vrijwillige redacteur of online luisterend oor kan je vrijwilligerswerk doen vanachter je computer.

Kortom, in Antwerpen zoeken we vrijwilligers van allerlei slag. Denkers, doeners, praters, schrijvers, luisteraars, creatievelingen, administratieve toppers, …

Probeer het eens en benut je talenten voor een organisatie.

Hoe werkt het?

Surf naar www.antwerpen.be/vrijwilligerswerk. Je kan er doorklikken naar een databank met meer dan 320 vrijwilligersjobs. Daar zit ongetwijfeld iets tussen dat bij jou past.

Je kan zoeken op basis van trefwoorden, locatie, interesses, frequentie, … Dat is gemakkelijk en handig. Wil je toch even wachten? Maak dan een profiel aan en ontvang later vrijwilligersjobs op jouw maat.

_B6A5750_facebook

Momenteel zoeken we in Antwerpen onder andere

Probeer het ook! 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels