Deel via

Basislessen over je computer of smartphone in Google Digitaal Atelier

BEEGO en Google slaan de handen in elkaar om jullie op weg te helpen met technologie. BEEGO bestaat 1 jaar en daarom trakteren de studenten jullie op 23 november op gratis workshops in het Google Digitaal Atelier, gelegen in het Brussel Centraal Station. Iedereen is welkom, je moet je gewoon even inschrijven.

Google Digitaal Atelier

man-791049_640In april dit jaar lanceerde Google het Google Digitaal Atelier in het Brussel Centraal Station. Aan de hand van gratis cursussen en initiaties wil het bedrijf iedereen, jong en oud, beginners en gevorderden, nieuwe vaardigheden aanleveren voor de moderne, digitale wereld. Met behulp van het Digitaal Atelier wil men dit jaar nog tienduizend Belgen digitaal vaardiger maken. Word jij daar een van?

Men wil dit jaar nog tienduizend Belgen digitaal vaardiger maken. Word jij daar een van?Tijdens de Vlaamse Ouderenweek, tussen 19 en 25 november, zijn 55-plussers van harte welkom om beter kennis te maken met technologie.

De studenten van BEEGO laten je kennismaken met toepassingen die het leven gemakkelijker maken. Daarnaast geven medewerkers van Google je een blik op de toekomst door demonstraties te geven waar je zelf ook aan kan deelnemen. Dat allemaal op een laagdrempelige manier met ruimte voor persoonlijke vragen.

Op het einde van de workshop biedt Google de deelnemers een lunch aan.

Agenda 23 november - Google Digitaal Atelier 

  • 8u30: ontvangst
  • 9u00: introductie door BEEGO en Google
  • 9u30: aanvang van workshop 1
  • virtual-reality-1389034_64011u00: pauze
  • 11u15: aanvang van workshop 2
  • 12u45: lunch aangeboden door Google en demonstraties:

- Maak kennis met virtual reality
- Schilderen in 3D
- Fiets doorheen het verleden

  • 14u00: einde

Keuze van de workshops (je kan er twee kiezen):

  • Veilig op het internet: leer hoe je veilig op het internet kunt navigeren
  • Foto’s: organiseer je foto’s over verschillende apparaten heen en maak een echt fotoboek
  • Maps: vind eenvoudig je weg met de fiets, auto, openbaar vervoer of met het vliegtuig

Prijs: gratis

Opgelet: Inschrijvingen beperkt tot 100 personen. Wees er dus snel bij!

Ik wil me inschrijven! 

Hoe gebruik jij technologie?

BEEGO en Google willen het technologiegebruik van 55-plussers beter in kaart te brengen. Daarvoor onderzoeken ze hoe jij gebruik maakt van digitale apparaten en toepassingen en wat je wensen en ideeën hierover zijn. Wil jij ook deelnemen aan hun onderzoek? Het duurt maar 5 minuutjes.

Vul de vragenlijst in!

Auteur: BEEGO

0 reacties

Login Registreer

BEEGO

Slimme studenten
Slimme studenten
BEEGO: hulp aan huis voor al uw computer-, smartphone- of tabletvragen. De informaticastudenten van BEEGO komen bij u thuis om problemen op te lossen, les of advies te geven bij aankoop of installatie van nieuwe toestellen (laptops, printers, smartphones, …). Kijk snel op www.beego.be en ontdek of BEEGO in uw regio actief is. Meer info op 03 434 44 44 of www.beego.be.

Meer artikels van BEEGO

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels