Deel via

Christoff special guest bij André Hazes!

De blik van André Hazes staat al enige tijd gericht op 10 november. Dan maakt hij zijn grote concertdebuut in Vlaanderen en staat hij met zijn liveband in de Antwerpse Lotto Arena. De zenuwen voor dit concert staan bij André strak gespannen, maar de sympathieke Nederlander heeft zich alvast verzekerd van een ervaren steunpilaar naast én op het podium!

‘Ik heb veel aan Christoff te danken’

André Hazes nodigde niemand minder dan Christoff uit als special guest voor zijn concert in de Lotto Arena, en die kon deze vraag van zijn goede vriend natuurlijk niet weigeren. Christoff leerde André kennen op het Schlagerfestival in Hasselt en er was meteen een klik tussen beiden. Dat resulteerde niet enkel in een hechte vriendschap, maar ook in de succesvolle duetsingle Zeg maar niets meer (2013). Dit nummer zette André Hazes meteen op de kaart in Vlaanderen en daar is hij Christoff nog steeds erg dankbaar voor. Er kon en mocht dan ook maar één gastartiest zijn in de Lotto Arena, zo zegt André zelf in het filmpje.


 

Christoff ging dus graag in op de uitnodiging van zijn vriend en staat nog even stil bij de enorme evolutie die André de laatste jaren als artiest heeft doorgemaakt. Christoff noemt hem een 'grote meneer':

André Hazes - Live in Lotto Arena Antwerpen

Tickets & info: www.ticketkopen.eu of telefonisch via +32 (0)70 345 345 (max. €0,30/min). 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels