Deel via

Koud weer? Aterno houdt je warm!

November 2018
Het is weer zover: de koude maanden komen eraan. Donker, regenachtig … Het weer speelt ook in op ons gemoed. Massaal verlangen we naar warmte en gezelligheid, iets waar Aterno gelukkig in kan voorzien. Het beste aan dit verhaal? Hun verwarmingssysteem is nog eens zuinig ook.

brique-kalith-detouree-min

Aterno bracht een uitzonderlijk verwarmingssysteem op de markt. De Kalith-steen is een unieke accumulatorsteen die warmte opslaat en gestaag terug vrijgeeft. Zo kan je genieten van een constante, comfortabele warmte zonder extra kost – mede dankzij de slimme thermostaat, die zichzelf uitschakelt zodra je gewenste temperatuur is bereikt. Op die manier kan je al flink besparen én verwarm je veel effectiever.

De Aterno-radiatoren verwarmen bovendien via de voorzijde, in tegenstelling tot de gemiddelde radiator die langs boven verwarmt. Die modellen houden eerder je plafond warm, waardoor je er minder van kan genieten. Hierdoor vermijd je ook stofophoping, wat een negatief effect kan hebben op de werking van je verwarming.

Geen besparing op gebruiksgemak

Dankzij de slimme thermostaten kan je ruimtes in je huis gemakkelijk opdelen in zones. Je hoeft dan slechts één keer alles te programmeren. Zodra je instellingen goed staan, moet je de aparte thermostaten niet meer aanpassen. Op die manier kan je werkelijk in elke ruimte genieten van de warmte zonder nog aan iets te moeten denken.

ipad

Soms wat last van vergeetachtigheid? Geen nood, want ongewenst extra verbruik zit er niet in. Zodra je een venster opent, schakelt de verwarming zichzelf uit. Zodra je het sluit, schakelt het verwarmingssysteem zich automatisch terug aan. En stel nu dat je op familiebezoek beseft dat de verwarming niet is uitgeschakeld, dan kan je via je gsm de verwarming ook vanop afstand bedienen.

Het zijn net al die voordelen die ervoor zorgen dat Aterno je voorziet in warmte én comfort. En dat is toch precies waar je van wilt genieten bij je thuis? De bedoeling van zo’n verhoogd gebruiksgemak is dat je je op geen enkel moment zorgen hoeft te maken. Niet over onderhoud, niet over warmte en al helemaal niet over je verbruik. Altijd warm, altijd gezellig!

Goed voor het milieu, je gezond- en veiligheid

checkPlay-580x360Door je lager verbruik verklein je ook je ecologische voetafdruk en werk je indirect mee aan een beter milieu. Natuurlijk is ook de veiligheid van de elektrische verwarming enorm belangrijk. Aterno maakt radiatoren die veilig zijn voor (klein)kinderen of voor huisdieren (en voor onvoorzichtige mensen). De weerstanden van de verwarming zijn namelijk onbereikbaar voor vingers en pootjes. Alle radiatoren beschikken bovendien over een veiligheidsvoeler die het stroomcircuit direct uitschakelt zodra er enige oververhitting is of als het toestel scheef hangt en een brandgevaar vormt. Extra troef is dat deze verwarming de lucht niet gaat uitdrogen.

Om de installatie van een Aterno-systeem te vergemakkelijken is het modulair gemaakt. Op die manier kan je jouw verwarming opbouwen volgens je gewenste tempo.

Interesse in Aterno? Je kan via de website contact met hen opnemen of de gratis gids aanvragen om meer informatie te verkrijgen over hun elektrische verwarmingssysteem.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels