Deel via

Oproep: Wat is jouw favoriete feestgerecht?

Ben jij al volop bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen? Ga je voor een uitgebreid diner of hou je het liever simpel? Of hoef je zelf niet te koken, en ga je enkel genieten en je voeten onder tafel schuiven? Misschien hoeft al die poespas niet voor jou of ligt het allemaal een beetje moeilijker.

Geluk op de feesttafel

Hoe dan ook, er is vast wel een gerecht waarbij het water je spontaan in de mond loopt. Welk gerecht krijg jij het liefste op je bord tijdens de feestdagen?

We zijn benieuwd! Laat het ons hieronder weten in een reactie of stuur een mailtje naar redactie@sennetmagazine.be. Wie weet vind je je lievelingsgerecht in een volgende editie van SenNet Magazine!

Auteur: Inneke De Corte

2 reacties

epicurio
Voor Kerstavond is dit onmiskenbaar traditioneel opgevulde kalkoen met airellen, peren en kroketten. Ook een kerststronk is een must.
Voor nieuwjaarsavond: zelfgemaakte zalmmousse, wild met groentenkrans en "pommes dauphinois" of frietjes. Als dessert: Pana Cota met mango. En zet de champagne maar al koud!
4/12/18 08:15 REAGEER
Odyssee
Veel zelfgemaakte hapjes en dan natuurlijk de beroemde kalkoen die lekker opgevuld is in zijn poepje :-). En natuurlijk niet de kerststronk vergeten en lekker afzakkertje :-)
8/12/18 09:45 REAGEER

Login Registreer

Inneke De Corte

Hoofdredactrice
Hoofdredactrice
Inneke De Corte werkt sinds 2015 bij SeniorenNet. Ze is de hoofdredactrice van SenNet Magazine.

Meer artikels van Inneke De Corte

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels