Deel via

Wens je vrienden en familie fijne feestdagen met een gratis e-card!

Iemand een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Het is een klein gebaar, maar je maakt er anderen wel blij mee en je laat weten dat je aan hen denkt. De creatievelingen van de SenNet mailgroep Photoshop schotelen je weer een heleboel nieuwe online wenskaarten voor. Kies je favoriet, voeg een lieve boodschap toe en stuur je kaartje naar iedereen die je wilt, helemaal gratis!

Leuk om te versturen, maar ook om te krijgen!

kerstVerras iedereen die je wilt met een persoonlijke boodschap op een originele wenskaart. Wie weet krijg je er zelfs enkele leuke terug. Klik, versier en verzenden maar!

Alle kerst- en nieuwjaarkaartjes vind je hier terug.

Naar alle e-cards voor de feestdagen!

nieuwjaare-cardDe mailgroep Photoshop heeft ook een hele lading nieuwe ontwerpen toegevoegd voor de nieuwjaarskaartjes. Neem zeker een kijkje:

Naar de 180 nieuwe nieuwjaarskaartjes!

Heb je problemen met het versturen van een kaartje, of heb je vragen? 
Klik dan hier voor een korte handleiding.

Wil je zelf e-cards leren maken?

De kaartjes zijn gemaakt door de mailgroep Photoshop. Als het je leuk lijkt om zelf van die wenskaartjes te leren maken kan je altijd gratis leren Photoshoppen. Sinds een aantal jaren kan je op SeniorenNet een basiscursus Photoshop volgen, daarvoor schrijf je je in op de ‘Mailgroep Photoshop Initiatie’. Daar wacht een team van enthousiaste medewerkers op je om je de nodige ondersteuning te geven. Misschien krijgen een heleboel mensen volgend jaar dan wel jouw kaartje in de mailbox!

SeniorenNet wenst je een warme kerst en een intens gelukkig 2019!

nieuwjaar1

Auteur: Inneke De Corte

0 reacties

Login Registreer

Inneke De Corte

Hoofdredactrice
Hoofdredactrice
Inneke De Corte werkt sinds 2015 bij SeniorenNet. Ze is de hoofdredactrice van SenNet Magazine.

Meer artikels van Inneke De Corte

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels