Deel via

Sonja Kimpen lanceert het boek ‘De 10 synergieprincipes’

Sonja Kimpen, dé motivatiecoach van Vlaanderen, inspireert elke dag. Ook in januari, de maand van de goede voornemens, want ze lanceert haar nieuwe boek ‘De 10 synergieprincipes’. Daarin biedt ze je een nieuwe kijk op voeding, beweging en de werking van je hersenen en hormonen. Het boek is wetenschappelijk gebaseerd, maar in mensentaal verteld.

De beste vorm, op elke leeftijd, zonder dieet

sonja‘De 10 synergieprincipes’ zijn eigenlijk zestien bestsellers gebundeld in één krachtig boek, aangevuld met nieuwe, interessante content en tips. Sonja selecteerde het beste uit haar praktijkervaring, waardoor ze weet wat er werkt: ‘Dit boek geeft je handvaten voor de beste vorm op elke leeftijd, via een overzichtelijk plan van aanpak om overgewicht en futloosheid direct aan te pakken. De goedlachse, bourgondische Belg knapt terecht af op elke vorm van betutteling, maar geraakt gelijktijdig ook gefrustreerd door de jungle van theorietjes en wonderdiëten zonder fundering, en vooral zonder blijvend resultaat op lange termijn.’

Al decennialang promoot Sonja Kimpen een totaalaanpak om gezond en fit te worden. ‘Een lichaam werkt ontegensprekelijk synergetisch. Dat wil zeggen dat het geheel meer is dan de som der delen. Veel meer! De uitdaging van de eeuw is, in een wereld van overvloed en verleiding, toch goed voor jezelf te zorgen zodat zelfzorg nooit je zorg moet worden.’

‘De 10 synergieprincipes’ van Sonja Kimpen zetten je onmiddellijk aan tot actie. Ze bieden je een concreet plan: Hoe je stap voor stap gezond en fit wordt, maar dat vooral ook blijft. Het resultaat is een nieuwe denkwijze gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de hormonen- en hersenwetenschappen. Het gebruiksvriendelijke concept met didactische onderbouw zorgt voor een andere kijk op je lichaam, waardoor je respect en bewondering krijgt voor jouw unieke lijf.

Kortom: Sonja Kimpen presenteert een sterke visie in hapklare stappen en moedigt de lezers aan om tot actie over te gaan! 

‘De 10 synergieprincipes – voor de beste vorm op elke leeftijd. Zonder dieet’ is vanaf nu te koop, via o.a. www.sonjakimpen.be of in de boekhandel in je buurt. Het boek telt 227 pagina’s.

Over Sonja Kimpen

Als ex-dikkerdje uit een zwaarlijvig gezin heeft ze niet alleen zelf ervaren wat een ongezonde levensstijl is, ze kent bovendien het vreselijke gevoel van frustratie en het pijnlijke schaamtegevoel bij opmerkingen over je gewicht.

sjOm inzicht te krijgen in hoe een lijf functioneert, haalde ze haar master Bewegingswetenschappen aan de universiteit van Leuven. Na haar opleiding bleef ze zichzelf bijscholen in voeding en mentale training, tot op de dag van vandaag. Ze heeft 16 jaar lesgeefervaring aan het Hoger Instituut voor Kinesitherapie. Dat vormde haar didactische en pedagogische manier van werken. De recente doorbraken en ontwikkeling in de hersen- en hormonenwetenschappen geven nog meer bewijskracht aan datgene wat Sonja als coach reeds jaren toepast.

Sonja Kimpen bracht in België 16 bestsellers uit die allen in de top 10 stonden. Ze verkocht in Vlaanderen inmiddels meer dan 1 miljoen boeken. Ook haar synergiebroden, presentaties en teambuildings zijn een weergaloos succes. De bijna 3 x 20-jarige Sonja Kimpen is nog steeds een van de populairste gezondheidscoaches van Vlaanderen.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels