Deel via

Stuur een virtuele knuffel voor Internationale Knuffeldag!

21 januari staat bekend als Internationale Knuffeldag. Knuffelen is niet alleen leuk, het is ook nog eens goed voor de gezondheid. Het ideale excuus om je partner, zoon of dochter, kleinkind, huisdier, buurvrouw of misschien wel een wildvreemde eens goed vast te pakken. Stuur iedereen die je lief is een virtuele knuffel met de gratis e-cards van SenNet en laat hen weten hoeveel ze voor je betekenen.

Knuffelhormoon

Bij een dikke knuffel maakt ons lichaam oxytocine aan. Dat knuffelhormoon vermindert onzekerheid en angst, verlaagt je stressgehalte en je bloeddruk. Daarbovenop zou je je na een warme omhelzing ook zelfzekerder en minder eenzaam voelen.

Je kleinkind verdient zeker een extra knuffel vandaag. Waarom? Dat lees je in dit artikel: 5 goeie redenen om je kleinkind een extra knuffel te geven vandaag.

Stuur een virtuele knuffel!

Op SeniorenNet vind je 161 knuffelkaarten die je gratis kan versturen naar iedereen die een knuffel verdient. Stuk voor stuk gemaakt door de creatievelingen van de mailgroep Photoshop!

knuffelkaart-0020

Stuur een knuffelkaart!

 

Niets missen van SeniorenNet? Volg ons op Facebook en schrijf je gratis in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief, SenNet Magazine!

 

Auteur: Inneke De Corte

0 reacties

Login Registreer

Inneke De Corte

Hoofdredactrice
Hoofdredactrice
Inneke De Corte werkt sinds 2015 bij SeniorenNet. Ze is de hoofdredactrice van SenNet Magazine.

Meer artikels van Inneke De Corte

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels