Deel via

Liefde gaat door de maag: zeemzoet valentijnsmenu

Iemand die enkel de liefde viert op een dag als valentijn? Nou ... Ik zou zijn lief niet willen zijn. Maar elke reden is goed om je partner eens extra in de watten te leggen. Toch? Hij of zij zal het vast appreciëren (en met pretoogjes toekijken) als jij je best doet om een tongstrelend menu te bereiden, of dat nu op 14 februari is of een andere dag. Elke dag een liefdesmaaltijd? Ik zou die in ieder geval met veel plezier oppeuzelen.

Culinaire verwennerij makkelijk gemaakt!

De njam!-chefs staan natuurlijk bekend om hun hoogstaande restaurantwaardige gerechten. Maar op een doordeweekse donderdag mag het al wat minder zijn. We hebben een simpel driegangenmenu samengesteld dat je in een handomdraai klaarmaakt, maar dat toch overloopt van liefde.

Aperitiefhapje: hartjespizza

pizza

Start je grand diner met heerlijk hartige minipizza’s. Je hebt er wel een hartjesvormpje voor nodig om de pizza’s in de juiste vorm uit het deeg te duwen. Makkelijk, even in de oven en klaar! (Foto: (c) Roos Mestdagh)

Het recept vind je hier.

Hoofdgerecht: spaghetti met balletjes

spaghetti

Wie houdt er niet van spaghetti met gehaktballen? Het gerecht doet ons vooral terugdenken aan de lieflijke scène uit de Disney-klassieker ‘Lady en de Vagebond’. Met z’n tweeën genieten van een bord spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes! (Foto: (c) Roos Mestdagh)

Het recept vind je hier.

via GIPHY

Nagerecht: valentijnstaart

taart

Een dessertje, dat hoort er ook bij natuurlijk. Deze valentijnstaart doet sowieso het hart smelten van elke zoetekauw!

Het recept vind je hier.

Wil je nog een stapje verdergaan? Start de dag dan meteen met een heerlijk ontbijt. Misschien vind je wel inspiratie bij deze 5 pannenkoekenrecepten.

Laat het jullie smaken!

 

Niets missen van SeniorenNet? Volg ons op Facebook en schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief, SenNet Magazine!

Auteur: Inneke De Corte

0 reacties

Login Registreer

Inneke De Corte

Hoofdredactrice
Hoofdredactrice
Inneke De Corte werkt sinds 2015 bij SeniorenNet. Ze is de hoofdredactrice van SenNet Magazine.

Meer artikels van Inneke De Corte

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels