Deel via

Rob de Nijs viert volgend jaar zijn '60 jaar artiest’ in Antwerpen

February 2019
Volgend jaar staat levende legende Rob de Nijs al 60 jaar op het podium. Een bijzondere prestatie waar hij in zijn beginjaren nooit van had durven te dromen. Toch is het bijna zo ver: op 11 januari 2020 komt hij die mijlpaal vieren in de Antwerpse Elisabethzaal. Jij kan er nog bij zijn!

Feest na feest

robdenijsEind vorig jaar nog stond Rob de Nijs samen met zijn band Pur Sang voor het laatst in de Antwerpse Elisabethzaal. Toen vierde hij er samen met zijn fans zijn 76ste verjaardag. Wie erbij was, zal getuigen dat het een unieke avond was en een bijzonder concert. Het feest voor zijn 60-jarig artiestenbestaan wordt er een van minstens diezelfde grootorde. Rob: “‘Zuster Ursula’, ‘Malle Babbe’, ‘Laat alles wat ademt’, ‘Ritme van de regen’, ‘Banger hart’ staan op de speellijst, maar uiteraard zijn er ook liedjes bij die ik heb opgenomen, maar al een tijdje niet meer speel. Dat maakt deze avond zo bijzonder, voor mij, voor mijn fans en het trouwe publiek dat me steeds met open armen ontvangt in Vlaanderen.”

Je moet Rob de Nijs niet overtuigen om het kalmer aan te doen, want hij geniet nog steeds van het podium, het publiek, zijn muzikanten, het applaus en de waardering. Dankzij zijn passie, perfectionisme en talent is hij nog steeds één van de succesvolste artiesten van de Lage Landen. “Iedereen houdt van zijn muziek en zijn hartverwarmende persoonlijkheid. Hoe hij het doet is mij een raadsel, maar er staat nog steeds een gedreven topentertainer op het podium, die weet wat zijn volk wil. Hij raakt een gevoelige snaar, maar hij kan de mensen ook laten dansen en meezingen met zijn indrukwekkend hitrepertoire. De Nijs blijft weergaloos”, zeggen collega-artiesten over deze levende legende. 

Kom het zelf ontdekken

De moeilijkste oefening voor Rob de Nijs - ’60 jaar artiest’ wordt zonder twijfel de repertoirekeuze, want hij heeft de luxe om uit meer dan honderden successtukken een selectie te kunnen maken. “Mijn God, dat vind ik nog steeds lastig, omdat er zoveel liedjes zijn die ik graag zing. Voor mij is het een uitdaging om muzikale pareltjes te zoeken. Liedjes die iedereen kent, maar die ik slechts sporadisch zing. Ik heb al wat titels in mijn hoofd die ik op 11 januari ga zingen in Antwerpen. Wat het wordt, dat ontdekken de mensen die erbij zijn, want zij zijn mijn speciale gasten op mijn unieke, éénmalige viering van 60 jaar artiest.” 

Rob de Nijs - ’60 jaar artiest’

Tickets voor Rob de Nijs - ’60 jaar artiest’, op zaterdag 11 januari 2020 in de Antwerpse Elisabethzaal, kan je bestellen op www.ticketkopen.eu of 070/345.345 (max. €0.30/min).

 

Niets missen van SeniorenNet? Volg ons op Facebook en schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief, SenNet Magazine!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels