Deel via

Groots afscheidsconcert ultieme ‘Latin lover’ Julio Iglesias

Julio Iglesias, één van de meest invloedrijke performers en ook de bestverkopende Spaanse artiest in de muziekgeschiedenis, staat dit jaar maar liefst 50 jaar op de planken. De ondertussen 75-jarige ultieme ‘Latin lover’ viert dat met een heuse wereldtournee, die hem op 8 juni 2019 ook naar het Antwerps Sportpaleis brengt. Dit wordt zijn laatste grote wereldtournee, dus als je nog één keer wil komen genieten van deze rasartiest en zijn wereldhits, grijp dan nu je kans!

75-jarige wereldster komt laatste keer naar België

Julio IglesiasDe ondertussen 75-jarige Julio Iglesias won in 1968 het muziekfestival van Benidorm en twee jaar later werd hij vierde op het Eurovisiesongfestival. Iglesias was niet alleen succesvol in zijn moedertaal, hij nam ook muziek op in o.a. het Frans, Italiaans, Engels en Duits.
 
Na meer dan 300 miljoen verkochte albums en 5.000 concerten in 600 steden voor meer dan 60 miljoen mensen, heeft hij zijn sporen meer dan verdiend. ‘Amor, amor, amor’, ‘Un Canto a Galicia’, ‘To all the girls I’ve loved before’, ‘Quiereme mucho’, ‘All of you’, ‘Fragile’, … de lijst met Julio Iglesias-hits is ellenlang.
 
Iglesias slaagde erin om een ongeëvenaarde muzikale carrière uit te bouwen. Voor zijn live concerten reist hij nog altijd van het ene naar het andere continent. Julio Iglesias zingt recht uit het hart en elk concert van deze elegante gentleman baadt in een aangename romantische en unieke sfeer. 
 
Op zaterdag 8 juni 2019 komt Iglesias met zijn ’50 Year Anniversary World Tour’ langs in Sportpaleis Antwerpen, voor een afscheid in stijl van zijn Belgische fans. Laat ons deze wereldartiest een laatste keer met open armen ontvangen!

Julio Iglesias – 50 Year Anniversary World Tour

Tickets & info ‘Julio Iglesias – 50 Year Anniversary World Tour’: 

www.ticketkopen.eu of +32 (0)70 345 345 (max. €0,30/min)

Niets missen van SeniorenNet? Volg ons op Facebook en schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief, SenNet Magazine!

1 reactie

mlobelle27
Het gebeurt vaak dat artiesten zelfs tot 80 jaar door blijven zingen. Maar Julio heeft een zachtaardige uitstraling en trekt volle zalen.
4/03/19 19:52 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels