Deel via

Wie is de beste puzzelaar van het land en wint 2.500 euro?

Puzzelclub, de grootste Belgische puzzelsite, gaat elk jaar op zoek naar zijn PuzzelKampioen. De beste puzzelaar neemt een fantastisch bedrag van 2.500 euro mee naar huis. En dat door je hobby uit te oefenen … Al wat van je verwacht wordt, is lekker meepuzzelen met de woord- en cijferpuzzels op Puzzelclub.be!

Elke maand nieuwe kansen

Elke maand kan je meespelen met het kampioenenwedstrijdpakket. Probeer alle puzzels uit dat pakket zo correct en zo snel mogelijk op te lossen. Wie op het einde van de maand de beste score heeft gehaald is PuzzelKampioen van de maand en wint al 250 euro cash! Als PuzzelKampioen van de maand ben je automatisch gekwalificeerd voor de finale op het einde van het jaar. Alle maandwinnaars nemen deel aan de finale in december waar er nog eens 2.500 euro opzij werd gelegd voor de grote overwinnaar.

Sofie uit Heist-Op-Den-Berg, PuzzelKampioen van 2018

In 2018 werd het PuzzelKampioenschap voor het eerst georganiseerd. Sofie uit Heist-Op-Den-Berg was degene die de 11 andere maandwinnaars te snel af kon zijn. Er werd nochtans stevig gepuzzeld door iedereen, maar er kan maar één de beste en snelste zijn. Met 2.500 euro extra op haar rekening weet deze studente wel wat doen!

‘Als student moet ik slim omgaan met mijn geld. Maar voor mijn puzzelhobby heb ik die paar euro per maand voor het Premiumabonnement wel over, lekker ontspannen tijdens het studeren! De 2.500 euro die ik gewonnen heb met het Kampioenschap gaat op mijn spaarrekening zodat ik er na mijn studies iets leuks mee kan doen. En ik blijf natuurlijk verder puzzelen op Puzzelclub.be!’

Hoe kan je deelnemen?

BLOG_PuzzelKampioen2019Om mee te spelen moet je een Premiumaccount hebben bij Puzzelclub. Voor € 3,95 per maand kan je onbeperkt puzzelen én gratis deelnemen aan alle wedstrijden. Ben je ingelogd? Dan krijg je ook elke maand toegang tot een nieuw wedstrijdpakket ‘PuzzelKampioenen’. De bedoeling is om zoveel mogelijk puzzels uit het wedstrijdpakket zo foutloos en zo snel mogelijk op te lossen.

In elke puzzelcategorie wordt een klassement met punten bijgehouden. Wie in totaal het hoogst aantal punten heeft behaald op de laatste dag van de maand, is de maandwinnaar en meteen finalist voor de eindwedstrijd!

Fantastisch puzzelaanbod

Maar niet enkel de wedstrijdbeesten komen aan hun trekken bij Puzzelclub. In de digitale puzzeltheek van Puzzelclub staan intussen meer dan 5.000 puzzels klaar om verorberd te worden door de echte puzzelliefhebbers. Een sudoku, kruiswoordraadsel, binairo, Zweeds raadsel, cryptogram, doorloper, filippine, legpuzzel of woordzoeker … Puzzelclub heeft het allemaal in verschillende moeilijkheidsgraden! Bovendien kan je makkelijk puzzelen vanuit je luie zetel, gewoon buiten of zelfs onderweg, want Puzzelclub wordt ondersteund op desktop, laptop, tablet en zelfs je smartphone.

Elke week nieuwe prijzen te winnen

Heb je dan nog niet genoeg van het puzzelen? Geen zorgen, elke week zijn er gloednieuwe Puzzel & Win-wedstrijden met geweldige prijzen. Zo maakt Puzzelclub elke week wel iemand blij met het laatste nieuwe model van smartphone, een blitse stofzuigrobot of een prachtige HD-televisie. Op andere plaatsen betaal je vaak meerdere euro’s om deel te nemen, maar als je Premiumlid bent, doe je op Puzzelclub.be gewoon helemaal gratis mee aan alle wedstrijden.

Maak je puzzelaccount aan en word lid van de grootste puzzelcommunity van België. Ontdek het aanbod van Puzzelclub.be.

 

Veel puzzelplezier!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels