Deel via

Nieuwe fase in deze uitzonderlijke investeringsopportuniteit!

Velen van ons zijn op zoek naar een extra, aanvullend inkomen tijdens hun pensioen. Enkele tientallen investeerders kochten reeds in het verleden een business flat in Zeebrugge. Door de grote, aanhoudende vraag van de havenbedrijven uit de wereldhaven van Zeebrugge ziet Holiday Suites zich genoodzaakt om verder uit te breiden. Ook jij kunt nog meegenieten van zorgeloze opbrengsten na de aankoop van jouw business flats. Lees hier meer!
Holiday Suites Zeebrugge – Vanaf € 132.500

Holiday Suites Business Flats – Zeebrugge

Exterieur

De stijlvolle verblijven van Holiday Suites Business Flats bieden in het bijzonder de perfecte omgeving voor elke  zakelijke trip. Business en ontspanning versmelten, met zowel vergaderzalen als wellness en fitness binnen handbereik. Ideaal voor zakelijke expats. De zuidgerichte terrassen tonen ook de mooiste uitzichten. Langs de ene kant zicht op de  binnentuin met  verwarmd buitenzwembad. Aan de andere de  indrukwekkende haven. Daardoor wil iedereen er wel overnachten. Holiday Suites Business Flats biedt strak comfort aan een redelijke prijs.

Ligging

Het potentieel van de  prachtige locatie blijkt uit de  bezetting van meer dan  83% van de eerste fase van het project: ibis styles Zeebrugge (jaarresultaat 2016). Van dat rendement kan je genieten vanaf de eerste dag. Bovendien beheert Holiday Suites Business Flats het verhuur en het onderhoud van je eigendom. Dat betekent een  zorgeloze investering. Holiday Suites ligt centraal in Zeebrugge, met het strand dichtbij en middenin  een van de grootste havens van Europa. Door de  honderden bedrijven vlakbij geniet je van een enorm aantal  potentiële huurders voor je business flat.

Types

Voor jouw investering kan je kiezen wat het best bij je past uit de verschillende soorten kamers die Holiday Suites aanbiedt. Met fase III is ook de nieuwste fase van Business Flats Zeebrugge gelanceerd, met enkel studio’s en éénslaapkamerverblijven. De derde fase beantwoordt de vraag van omliggende bedrijven naar meer kleine verblijven voor de vele zakelijke expats. Met de haven als bruisend centrum van nijverheid om de hoek, is Holiday Suites altijd populair. Ontdek daarom nu fase III aan lanceringsprijzen.

Interieur 3

Fase III :

  • Studio’s
  • Eénslaapkamerverblijven

Fase II :

  • Laatste tweeslaapkamerverblijven voor 6 personen

 

Wens je meer informatie over de Business Flats in Zeebrugge?

Laat vrijblijvend je gegevens na, surf naar  www.chateauresidenties.be of bel naar 059 80 00 00.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels