Deel via

Van bad naar veilige douche in één dag

Wilt u van uw badkamer een optimale ontspanningsruimte maken? Of wilt u een ruime, toegankelijke douche, zonder over een badrand te moeten stappen en gevaar te lopen om uit te glijden? Of bent u van plan om lang zelfstandig te blijven wonen en wilt u uw woning – nu alvast – levensloopbestendig maken? Kinemagic is voor al deze situaties een geweldige oplossing.

Binnen één dag

Met het Kinemagic-douchesysteem, dat in elke badkamer kan worden toegepast, vervangt u uw oude bad of douche door een veilige, comfortabele douche. En dat zonder ingrijpende verbouwing, binnen één dag. Naast het uitgekiende ontwerp zijn persoonlijk advies en een professionele installatie natuurlijk belangrijk bij de keuze voor een nieuwe douche. Daarom is er altijd een erkende partner bij u in de buurt, zorgvuldig door ons geselecteerd, die professioneel advies geeft en alle expertise in huis heeft.

Razendsnel gebruiksklaar

Ook fijn: een Kinemagic kan razendsnel, binnen 24 uur, gerealiseerd worden, zonder dat daarvoor ingrijpende werkzaamheden nodig zijn. Uw oude bad of douche wordt voor u afgevoerd, dus u heeft nergens omkijken naar. Als de cabine gemonteerd is, wordt deze uitvoerig getest of alles naar behoren werkt en wordt de badkamer netjes achtergelaten, helemaal klaar voor gebruik.

kineWat maakt de Kinemagic bijzonder?

Om te beginnen heeft dit douchesysteem een extra lage instap – de douchebak is maar 3 cm hoog – en het is uitgerust met een antislip coating voor optimale grip en veiligheid. De douche is standaard uitgerust met diverse veiligheidsaccessoires zoals wandbeugels en een zitje. De Kinemagic is helemaal voorzien van veiligheidsglas met een antikalk-beschermlaag. De montage kan plaatsvinden zonder siliconen, dus loskomende, vergelende voegen of schimmelvorming is voorgoed verleden tijd.

Oneindige mogelijkheden

Heeft u weinig ruimte of wilt u een extra grote inloopdouche? Met Kinemagic zijn de mogelijkheden zo goed als oneindig. Het systeem is op maat te maken voor vrijwel elke badkamer. Kiest u voor het gemak van een walk-in shower? Of heeft u liever een model met een schuifdeur of met twee draaideuren, zodat de warmte optimaal binnen blijft? Alles is mogelijk. De Kinemagic past zowel in een hoek als in een nis en u heeft de keuze uit verschillende hoogtes om bijvoorbeeld rekening te houden met een raam of uw tegelwerk te behouden.

Aan alles gedacht

Als douchefabrikant met meer dan zestig jaar kennis en kunde begrijpen we als geen ander de essentie van douchebeleving. Kwaliteit en veiligheid staan voorop. Materialen, design, techniek en comfort: we ontwerpen elk detail om u een optimale douche te geven. Aan alles is gedacht. Naast de prettige wetenschap dat er altijd een maatwerkoplossing mogelijk is voor uw badkamer, garandeert Kinemagic een all-in prijs, zonder verrassingen achteraf. De standaard garantie op dit douchesysteem is twee jaar, met een gegarandeerde waterdichtheid tot vijf jaar.

Aan u de keuze

sereniteU heeft de keuze uit vier lijnen Kinemagic: Design, Essentiel, Serenite en Serenite Plus. Elke lijn heeft z’n eigen specificaties en voordelen. Alle informatie vindt u op onze website www.kinemagic.be. Of vraag de Kinemagic brochure aan om alles op uw gemak na te lezen. Of wilt u een persoonlijk advies, afgestemd op uw eigen situatie?  Dat kan natuurlijk ook. Bel 0800–71540 voor een gratis, vrijblijvende afspraak met een erkende installateur bij u in de buurt.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels