Deel via

Legendarische Wieze Oktoberfeesten brengen weer topaffiche

Vorig jaar werden de Wieze Oktoberfeesten voor het eerst in 32 jaar opnieuw gevierd. Het werden twee memorabele, muzikale avonden in een unieke en vriendschappelijke sfeer, met kip aan ’t spit, Dirndls, Lederhosen, Bratwursten, een zingende Jean-Marie Pfaff … en natuurlijk véél Wieze Festbier. De organisatie kan niet anders dan de smeekbeden van de vele fans te aanhoren: De Wieze Oktoberfeesten keren terug in 2019!

Wieze Oktoberfeesten terug van weggeweest

accordeonNet als vorig jaar pakken de Wieze Oktoberfeesten uit met een gevarieerde en ijzersterke line-up, waarin folklore, traditie en pure ambiance elkaar moeiteloos vinden. Enkele toppers van de vorige editie zijn, op algemene aanvraag van het publiek, opnieuw van de partij. Zo zorgen Die Verdammte Spielerei, Johan Veugelers, Eveline Cannoot en Oberbayernorkest Van Larum zowel op vrijdag als zaterdag voor het feestje, AlpenFever zet vrijdagavond de boel mee in vuur en vlam, en Dennie Christian mag de Oktoberhallen opnieuw doen ontploffen op zaterdagavond. 

De legendarische Aalsterse Gilles zorgen zowel op vrijdag als zaterdag voor de nodige sfeer en folklore en als nieuwkomers Yves Segers en Danny Fabry de polonaise komen trekken, gaat het dak er ongetwijfeld af! Andere Wieze Oktoberfeesten-debutanten zijn de temperamentvolle sopraan Katrien Gallez op vrijdag, het duo Andrea Schön & Mike Grondy zaterdag en Die DJ’s aus den Bergen, die zowel op vrijdag als zaterdag de nodige stevige feestplaatjes komen draaien.

Wie er ook absoluut opnieuw bij wou zijn, is ‘El Sympatico’ Jean-Marie Pfaff. De levende legende en geboren Lebbekenaar verbaasde vorig jaar vriend en vijand met zijn zangkunsten op de herlancering van de Wieze Oktoberfeesten. Jean-Marie keert op 18 en 19 oktober maar wat graag terug als special guest en ambassadeur van de Wieze Oktoberfeesten. Wie weet wat hij deze keer in petto heeft …

pfaff
 Zanger-accordeonist Johan Veugelers en zijn vriendin Anja Put brachten hun zoontje Julian (1 week oud) mee naar de persconferentie, en dat in aangepaste kledij. Jean-Marie was er als de kippen bij om hen te feliciteren!

Wieze Festbier

Naast de traditionele kip aan ’t spit en Bratwursten, blijft hét hoofdbestanddeel van de Oktoberfeesten natuurlijk het bier! Brouwerij De Brabandere brouwt voor de Wieze Oktoberfeesten een uniek ‘Festbier’ met een lager alcoholpercentage van 3,5%, maar met een gelijkaardige kruiding als de bestaande Wieze. Het is ook het enige bier dat wordt geschonken op de feesten. ‘Met een bier laag in alcohol en vol van smaak, kunnen de bezoekers ten volle genieten van een echte Oktoberfest-beleving’, zo zegt de brouwerij.

oktoberWieze Oktoberfeesten 2019

Vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019
De Oktoberhallen van Wieze

Dresscode is niet verplicht, maar wordt toegejuicht voor een totaalbelevenis!

Eén weekend, VOL = VOL
Tickets vanaf € 32,50 (incl. reservatiekost)
Tickets & info: www.wiezeoktoberfeesten.be

Foto's: (c) Dreamteampics

Niets missen van SeniorenNet? Volg ons op Facebook en schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief, SenNet Magazine!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels