Deel via

Grappen en grollen met de deurmat

Urbanus die verraadt dat de sleutel onder de mat ligt of Kamagurka die je verwelkomt als je thuiskomt. Dat zijn slechts enkele afbeeldingen die te zien zijn op de decoratiestukken die Kreisy produceert. De onderneming verkoopt huisdecoratie met prints van bekende artiesten of producten erop.

Kreisy maakt decoratie met een vleugje humor

kamaEen blik op de website van Kreisy verraadt meteen het ‘crazy’ karakter van de shop. Onder andere Urbanus en Nabuko Donosor, de koe van ‘La Vache qui rit’ en figuurtjes van de hand van Kamagurka en van die van Herman Brood verwelkomen je er. Die afbeeldingen kan je voorgeschoteld krijgen als je je huis binnenkomt of als je aanschuift aan tafel.

Bekende koppen op de mat

51929171_987551511444591_3908373033374449664_nKreisy verkoopt onder andere placemats, matten, onderleggers, keukenlopers, krijtborden en decoratietapijten die toch net iets specialer zijn dan die in de gemiddelde decoratiewinkel. Bij Kreisy krijg je exclusieve afbeeldingen van bekende mensen en producten. Kreisy kocht licenties aan van een reeks bekende mensen en producten en ging daarmee aan de slag. ‘De sterkte van een licentiecollectie is dat we de exclusieve rechten hebben. Daarmee hebben we dus geen rechtstreekse concurrentie voor het product’, zegt Yves De Rudder, die de marketing bij Kreisy verzorgt.

In de licentieportefeuille van Kreisy zitten momenteel Herman Brood, Kamagurka, Urbanus, La Vache qui rit, Babybel, Apéricube en La Linea. Onlangs kwam ook Nijntje erbij. Daarmee zal Kreisy de enige zijn die dergelijke speelmatten van Nijntje op de markt zal kunnen brengen.

Humor en kwaliteit

Het doel van Kreisy is om een ludieke, moderne touch te verwerken in alledaagse decoratie. Onderleggers en deurmatten zijn meestal niet de meest opvallende decoratiestukken en dat worden ze bij Kreisy net wel.

urbanusmatten

En er is meer dan enkel de leuke prints. Kreisy maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen. Zo hebben ze Fococo, een volledig artificiële kokosmat die gemaakt is uit hoogwaardige polyamide garen met borsteleffect. Het printen gebeurt dan weer bij een externe partner die met hybride printers een perfect resultaat aflevert op alle ondergronden.

Nu al in 50 verkooppunten

De producten van Kreisy zijn vandaag te vinden in meer dan vijftig verkooppunten, waaronder Horta en Colora maar ook op de e-commercemarkt. ‘We merken dat er een soort sneeuwbaleffect ontstaat bij de ketens: als een winkel onze producten vlot verkocht krijgt, springen andere winkels van die keten mee op de kar’, aldus Yves De Rudder.

kreisyDe onderneming wil verder groeien. Dat wil ze doen door de voorraad uit te breiden, de logistieke software te verbeteren en hun eigen flyers en catalogi te produceren. Daarom houdt Kreisy een financieringscampagne.

Meer weten over de financieringszoektocht van deze creatieve onderneming? Op de website van www.winwinner.be kan je alle informatie vinden om te investeren in het verhaal van Kreisy.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels