Deel via

'Het dak eraf!' van Nick & Simon: nu met 15 % korting

Hou je van Nederlandstalige muziek en is zaterdag 11 mei nog vrij in je agenda? Dan is de nieuwe concerttournee ‘Het dak eraf!’ van Nick & Simon een goeie tip! Het duo won zowat elke Nederlandse muziekprijs, maar ook in Vlaanderen kunnen ze rekenen op een grote schare fans. Via SenNet krijg je 15 % korting voor hun concert in het Ethias Theater!

Good vibes voor iedereen

nicksNet als Jan Smit, hun dorpsgenoot, zijn Nick & Simon twee joviale, sympathieke kerels die in het verleden hun avonturen deelde met de fans, dankzij hun succesvolle tv-soaps. ‘Dat waren mooie momenten, net zoals we nu weer keihard uitkijken naar ons optreden in Hasselt, op 11 mei. Daar hebben we nu al ongelofelijk veel zin in’, zegt Simon. ‘Telkens we in Vlaanderen zijn hebben we echt zin om te blijven. Iedereen is hier zo netjes. Zoals je ziet, komen de mensen hier beleefd vragen voor een selfie, een handtekening of een foto. Datzelfde beleefde gevoel ervaren wij ook tijdens onze theatervoorstelling. Er wordt uitbundig gereageerd op de feestelijke liedjes, maar als we iets kleinere dingen brengen, heerst er een respectvolle stilte. In het begin was dat voor ons wennen. We keken elkaar vragend aan: “zouden ze het niet leuk vinden?”, maar met het oorverdovende applaus ebden alle twijfels weg’, gaat Nick verder. (Foto (c) Roland Hermans)

De muziek die ze selecteerden voor hun ‘Het dak eraf!’-tournee is vooral feestelijk. ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’, ‘De soldaat’, liedjes waarmee ze zijn binnengeslopen in de harten van het Vlaamse publiek. Op Radio 2 zijn Nick & Simon vaste waarden. Hun recente singles ‘Mum van tijd’ en de nieuwe ‘Hier en nu’ draaien er vlotjes mee in hoge rotatie.

In april staan ze nog twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome, maar daarna ligt de focus op de nieuwe club- en theatertournee ‘Het dak eraf!’. ‘Met ons bandje spelen we recent werk, maar we focussen ons voornamelijk op liedjes die mensen een goed gevoel geven. Het is de bedoeling dat iedereen rechtstaat, meezingt en geniet van ons concert. De good vibes delen we graag met ons publiek’, zegt Simon.

'Het dak eraf!' met Nick & Simon

Zaterdag 11 mei 2019
in het Hasseltse Ethias Theater

Normale prijs: 39,50 euro en 48,50 euro 

Via onderstaande link kan je tickets kopen met 15 % korting!

Koop tickets 

Niets missen van SeniorenNet? Volg ons op Facebook en schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief, SenNet Magazine!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels