Deel via

Bilzen Mysteries verstopt 1 gouden en 400 lichtgevende paaseieren

Op zaterdag 20 april gaan bij zonsondergang de betoverende kasteeltuinen van Alden Biesen opnieuw open voor de paaseierenraap van Bilzen Mysteries! Wie vindt de meeste eitjes in het donker? En wie gaat er aan de haal met het gouden ei en maakt zo kans op een exclusieve prijs? Schrijf je samen met de kleinkinderen in voor de lichtgevende paaseierenraap van Bilzen Mysteries.

Zoek de lichtgevende eieren!

Tijdens de paasvakantie kan je in de Landcommanderij van Alden Biesen terecht voor ‘Bilzen Mysteries’. Overdag speur je met een tablet zo snel mogelijk naar de juiste oplossing van het interactieve moordspel. Vanaf zonsondergang vult Jan Decleir de tablets en gidst hij je doorheen de 800-jarige geschiedenis van de Landcommanderij.

Koop je tijdens de paasvakantie tickets voor ‘Bilzen Mysteries: Het Verhaal’, dan kan je je voor een kleine meerprijs van 3 euro inschrijven voor de lichtgevende paaseierenraap, die plaatsvindt op paaszaterdag 20 april.

‘We pakken uit met een vernieuwde formule, waardoor we na twee uitverkochte edities meer kinderen de kans kunnen geven om samen met de paashaas te zoeken naar onze lichtgevende eieren. Er worden weer honderden exemplaren verstopt op de site van Alden Biesen. Wegens het grote succes van vorig jaar, verstoppen we opnieuw een gouden ei. Wie het vindt, maakt kans op een exclusieve luxueuze prijs, namelijk een gezinsovernachting in het nieuwe Bilzerse Beila-hotel, met alles erop en eraan’, zegt ‘Bilzen Mysteries’-coördinatrice Lore Swennen.

image3Paasboom

De paasbeleving wordt tijdens de paasvakantie bij ‘Bilzen Mysteries’ verder uitgerold met een paasboom. ‘Elke bezoeker mag een positieve wens opschrijven en delen met de wereld. Al die wensen worden als papieren paaseieren opgehangen in onze paasboom. Op het einde van de paasvakantie haalt een onschuldige hand enkele kleurrijke boodschappen uit de boom. Die winnaars worden beloond met een extra presentje’, aldus schepen van toerisme Veronik Moesen.

Meer info en tickets:www.bilzenmysteries.be

 

Niets missen van SeniorenNet? Volg ons op Facebook en schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief, SenNet Magazine!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels