Deel via

De elektrische fiets: een extra duwtje in de rug

De stijgende populariteit van een elektrische fiets is niet onlogisch: een e-bike is milieuvriendelijk, sneller dan een gewone fiets en de elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat je niet uitgeput aankomt op jouw bestemming. Hét vervoermiddel van de eeuw dus! Alleen is een elektrische fiets vaak duur in aankoop. Daarom vind je bij Lidl nu een budgetvriendelijke e-bike.

Dat een elektrische fiets zo populair is geworden bij jong én oud is niet verwonderlijk. Hij biedt namelijk heel wat voordelen tegenover een gewone fiets. Welke? Dankzij de elektrische ondersteuning krijg je continu een – figuurlijk - duwtje in de rug waardoor je moeiteloos vooruitgaat. Bovendien kan de e-bike snelheden aan tot 25 km/u, waardoor je sneller jouw eindbestemming bereikt. Met de elektrische fiets van Lidl kan je met een volledig opgeladen accu tot 140 km fietsen. Het ideale vervoermiddel dus voor zowel ontspannende fietstochtjes als langere fietsroutes.

Trotseer elke brug of helling

Een hellend vlak op je route? De motor van Lidls elektrische fiets zit verwerkt in de trapas. Deze middenmotor zorgt voor een optimaal zwaartepunt waardoor je een maximale ondersteuning krijgt bij hellingen. Ook de start- en opduwhulp biedt extra kracht bij het omhoog fietsen. Zo trotseer jij moeiteloos elke brug en helling, daar waar een gewone fiets tekortschiet.

Fiets in alle comfort

De e-bike van Lidl is voorzien van een zacht Selle Royal-gelzadel en een geveerde aluminium voorvork en zadelpen voor optimaal fietscomfort. Bovendien zorgt het individueel instelbare stuur met ergonomische handvaten voor een correcte fietshouding. Zo zit jij uiterst comfortabel, de hele weg lang!

Winkelen met de elektrische fiets

Ook voor een uitstapje naar de stad of je wekelijkse supermarktbezoek komt Lidls elektrische fiets van pas. Op de bagagedrager met klem kan je namelijk al jouw boodschappen of (dubbele) fietstassen kwijt! Wordt het al donker wanneer je naar huis terugkeert? Dankzij de energiezuinige ledverlichting voor- en achterop de fiets rijd je ook veilig in het donker. De elektrische fiets van Lidl is dus echt een unieke combinatie van comfort, veiligheid en betrouwbaarheid. Een waar genot om mee te rijden!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels