Deel via

Wens je familie en vrienden een vrolijk Pasen met een gratis e-card!

Snuister tussen de honderden mooie e-cards van onze mailgroep Photoshop en stuur er eentje, twee, drie ... naar iedereen die je een vrolijk paasfeest wilt wensen. Kies een ontwerp, voeg er een lief tekstje aan toe en verzenden maar! Leuk om te versturen en wie weet krijg je er wel eentje terug.

Keuze uit 599 virtuele wenskaarten

Op zondag 21 april vieren de christenen Pasen, de verrijzenis van Jezus. Voor veel mensen is het echter vooral een tijd van gezelligheid met de familie, een dag waarop de kleinkinderen paaseieren rapen en smullen van lekkere chocolade. Wat ook voor jou het belangrijkste is, het is altijd leuk om kaartjes te versturen naar je familie, vrienden en kennissen!

Op SeniorenNet kan je kiezen uit maar liefst 599 e-cards, stuk voor stuk van de hand van onze creatieve leden van de mailgroep Photoshop. Kies uit kaartjes met chocolade-eieren, kuikentjes, paasbloemen ... en nog veel meer.

paaskaart paaskaart1

Ontdek alle paaskaartjes!

Wil je zelf e-cards leren maken?

De kaartjes zijn gemaakt door de mailgroep Photoshop. Als het je leuk lijkt om zelf van die wenskaartjes te leren maken, kan je altijd gratis leren Photoshoppen. Op SeniorenNet kan je gratis een basiscursus Photoshop volgen in de mailgroep Photoshop - Initiatie. Neem eens een kijkje op hun website. Via deze link kan je inschrijven.

Geniet van de gezellige dagen!

paaskaart3

Een vrolijk Pasen gewenst van het SenNet-team!

 

Niets missen van SeniorenNet? Volg ons op Facebook en schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief, SenNet Magazine!

Auteur: Inneke De Corte

0 reacties

Login Registreer

Inneke De Corte

Hoofdredactrice
Hoofdredactrice
Inneke De Corte werkt sinds 2015 bij SeniorenNet. Ze is de hoofdredactrice van SenNet Magazine.

Meer artikels van Inneke De Corte

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels