Deel via

Ontdek, ervaar en geniet van luxe en zeezicht in Oostende

April 2019
De Belgische kust strekt zich uit over 67 kilometer. Slechts een deel hiervan mag bebouwd worden. Dat zorgt ervoor dat betaalbaar vastgoed met zicht op zee steeds schaarser wordt. Crystal Residence schenkt je vandaag de mogelijkheid om er even tussenuit te knijpen met het volledige gezin in de oase van rust die haar luxeappartementen met zeezicht je bieden.

Locatie

cristal2In de residentiële uitbreidingszone van Oostende vind je het succesproject Crystal Residence terug. Hier vind je zowel appartementen met zeezicht als appartementen met een zuidgericht terras die uitkijken op het zwembad. Ook een combinatie van de twee vind je hier terug, een zeldzaamheid aan onze Belgische kust.

Je hebt er de kans om je wandeling op de dijk af te wisselen met een bezoekje aan het nabijgelegen shoppingcentrum. Ook de tram stopt vlakbij, waardoor je in slechts enkele ogenblikken reist tussen je appartement en het historisch centrum van Oostende.

Luxueuze afwerking

cristal1Bij het uitdenken van Crystal Residence werd groots gedroomd. Er werden kosten nog moeite bespaard om je het luxeappartement te bieden dat je echt verdient. Zo zijn de appartementen voorzien van domotica om het verblijf zo vlot mogelijk te laten verlopen. Alle lichten en verwarming kunnen bediend worden vanuit 1 centraal punt. Dankzij de wijnklimaatkasten die in elk appartement, van studio tot penthouse, aanwezig zijn voelt elke wijnliefhebber zich hier onmiddellijk thuis.

Een duik in het zoute zeewater afwisselen met een frisse duik in het openluchtzwembad in de tuin, voelde nog nooit zo natuurlijk aan.Vanzelfsprekend worden alle ruime verblijven voorzien van een ondergrondse parking!

Beschikbare mogelijkheden

Crystal Residence heeft iedereen wat te bieden. Zowel zij die op zoek zijn naar een pied-à-terre als zij die dromen van een tweede verblijf dat een verlengde is van hun levensstijl, vinden hier waar ze echt naar op zoek zijn.

  • Zo zijn er studio’s met extra slaaphoeken waar je gemakkelijk met 4 personen terechtkunt.

  • Heb je het liever wat ruimer? Ontdek dan de tot in het detail afgewerkte 1-slaapkamerappartementen. Ook hier kan je kiezen om er nog een extra slaaphoek bij te nemen.

  • Voor wie op zoek is naar nog meer comfort en ruimte werden ook ruime 2- en 3-slaapkamerappartementen ontworpen waar je op vakantie kunt gaan in eigen land met je familie.

Studio’s zijn beschikbaar vanaf € 165.000.
Eénslaapkamerappartementen starten vanaf € 209.000.

Meer informatie?

Laat hieronder je contactgegevens achter of neem een kijkje op www.crystalresidence.be.

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels