Deel via

Bert Gabriëls tovert witte konijnen uit zijn hoed voor de verkiezingen

Rik Torfs, Inge Vervotte, Bob Savenberg, Goedele Liekens en Betty van ‘Big Brother’. Allemaal zijn het ‘witte konijnen’, die de partijvoorzitters uit hun hoed getoverd hebben om veel stemmen te behalen. Hoe word je een ‘wit konijn’ en welke bekende witte konijnen huppelen vrij rond om gevangen te worden? Stand-up comedian Bert Gabriëls geeft zondag 19 mei antwoord op die vragen tijdens zijn ‘Eindemaands’-conference.

Loslopende konijnen gespot

Bert Gabriëls: ‘In aanloop naar mijn eindejaarsconference speel ik elke maand een comedyset over de actualiteit van de voorbije maand. In mei ligt de focus op de federale verkiezingen en één week voor het grote moment (de verkiezingen vinden plaats op zondag 26 mei) nodig ik het publiek, maar ook de politici en vooral de partijvoorzitters uit voor mijn ‘Eindemaands’, die in het teken staat van de ‘witte konijnen’. Men heeft er nog een aantal over het hoofd gezien en die wil ik graag signaleren.’
 
De ‘Eindemaands’ van Bert Gabriëls rond het thema ‘politiek’ en ‘witte konijnen’, vindt plaats op zondag 19 mei om 20u30 in de Antwerpse Arenbergschouwburg. Het is een try-out van Bert in aanloop naar zijn ‘eindejaarsconference’, dus verwacht geen netjes afgewerkte show, maar veel kunst- en vliegwerk. Jasper Posson verzorgt het voorprogramma.

Bestel nu jouw tickets op www.arenbergschouwburg.be

 

Niets missen van SeniorenNet? Volg ons op Facebook en schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief, SenNet Magazine!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels