Deel via

Levensgenieters en wijnliefhebbers opgelet: gratis prestigieus wijnevent!

May 2019
Vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni kan je op het Antwerpse Steenplein terecht voor de tweede editie van het prestigieuze Antwerp Wine Festival. Het grootste wijnfestival van België wordt gratis en blijft groeien met 12 wijnlanden, 18 foodtrucks, muziekbands en een massa randanimatie. Drie dagen kan je er zinnenprikkelende wijnen proeven uit de hele wereld en ondertussen genieten van een unieke ervaring!

Antwerp Wine Festival 1Antwerp Wine Festival

Ben je een levensgenieter of heb je als expert of lover een passie voor wijnen, dan ben je op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni van harte welkom op de tweede editie van het Antwerp Wine Festival op het Antwerpse Steenplein. ‘Drie dagen kan je hier jouw zintuigen laten prikkelen, proeven, ruiken, beleven en een unieke ervaring opdoen met de verschillende wijnen uit 12 wijnlanden. Onze adembenemende locatie van 5000 m² wordt omgetoverd tot een dromerig walhalla, waarin je op ontdekking kan gaan met je persoonlijk wijnpaspoort’, vertelt Bjorn Swennen van de organiserende Hapgroup.

Genieten de wereld rond

1-1024x683Onder de wijnranken wandel je straks het Steenplein op, gelegen langs de Antwerpse Schelde en omringd met een natuurlijk dak dankzij de vele bomen. Hier begint jouw wereldreis langs de prachtige decors. Het ene moment zit je tussen de Venetiaanse gondels en vijf minuten later geniet je van het afwisselende Zuid-Afrikaanse landschap. Vervolgens schuif je door naar de Franse steegjes voor een goed glas Franse wijn. De hipste foodtrucks van België zorgen voor gerechten die perfect passen bij de beste wijnen uit België, Portugal, Argentinië, Spanje, Frankrijk, Hongarije, Nieuw-Zeeland, Italië, Australië, Californië, Zuid-Afrika ...
 
Hapgroup-organisator Bjorn Swennen: ‘Chardonnay of Chauvignon? Droge, zoete, rode of witte wijn? Op Antwerp Wine Festival vind je het allemaal. Op onze website ontdek je een mooie staalkaart van wat we dit jaar te bieden hebben. We ontwikkelen een systeem waardoor je dit jaar ook die heerlijke, unieke wijnen kan aankopen om thuis na te genieten. Door de samenwerking met HAP, het grootste foodtruckfestival van België, zijn er 18 top foodtrucks aanwezig op ons festival. Die serveren bijzonder lekkere gerechten, waaronder de populaire ‘Chevy Chicken’, ‘Vuurtoren’ en ‘Bulgurbowl’. Het geheel wordt 3 dagen overgoten met een entertainmentsausje: livebands, workshops en masterclasses. Op het Antwerp Wine Festival is er voor elk wat wils én dit jaar is de toegang gratis.’
 
De tweede editie van het Antwerp Wine Festival vindt plaats op het Steenplein en loopt in samenwerking met o.a. de Belgische wijnimporteurs Global Wineries, Kaapwijnen De Leeuw import, Schenk wijnen en de Nederlandse importeur Poot Agenturen. Vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni is het festival open van 12.00 uur tot middernacht en zondag 2 juni kan je er terecht van 12.00 uur tot 22.00 uur.

De toegang is gratis.

Meer info vind je op www.antwerpwinefestival.eu

Foto's: (c) Antwerp Wine Festival

Niets missen van SeniorenNet? Volg ons op Facebook en schrijf je gratis in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief, SenNet Magazine!

2 reacties

Hugoo
Aan alle geïnteresseerde ''levensgenieters'': Lees vooraf het eerste artikel van deze nieuwsbrief... Santé.
21/05/19 11:04 REAGEER
Dit blijkt eerder 'n artikel om het (zuipen ) te promoten. SKOLL ;-)
21/05/19 22:50 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels