Deel via

100% veilig en zeker beleggen aan een degelijk rendement, het kan!

Na 2008 en wat volgens financiële experten nog komen gaat, wil je vast dat je spaargeld 100% veilig is. Dat betekent dat je je geld beter aan geen enkele tweede partij toevertrouwt, want wat als die er iets fout mee doet, gewild of ongewild, of over de kop gaat? Dan is je geld verdwenen of ernstig gereduceerd. Hoe hou je je spaargeld in eigen handen? Tastbaarheid, liquiditeit en draagbaarheid zijn hier kernwaarden.

100% zekerheid

Als we praten over 100% zekerheid in deze tijden, dan kunnen we niet anders dan zeggen dat je je spaargeld, kapitaal of vermogen maar beter letterlijk in eigen handen hebt en houdt. Je geld bij een bank plaatsen of bij een vermogensbeheerder laten beheren, online plaatsen, investeren in certificaten etc. geeft je nooit 100% zekerheid.

Men noemt dit het ‘tweedepartijrisico’. Doet deze ‘tweede partij’ iets fout, of gaat ze over de kop, dan ben jij het slachtoffer. De meeste mensen hebben nog altijd te veel blind vertrouwen in zulke tweede partijen. Als je echt 100% zekerheid wilt en je wilt je zuurverdiende centjes absoluut niet aan enig risico blootstellen, is dat in deze tijd geen slim idee.

muntenLet op, je geld fysiek bij je houden in papiervorm houdt nog altijd een tweedepartijrisico in. Onthoud dat dit enkel papier is met inkt erop gedrukt. De waarde ervan wordt nog steeds door een tweede partij (de overheid en de centrale banken) bepaald. Gewild of ongewild kunnen zij ervoor zorgen dat een valuta (bijvoorbeeld euro) crasht of devalueert waardoor je geld opnieuw verdwijnt of sterk in waarde daalt. Moraal van het verhaal: zorg dat je vermogen beschermd is door het te investeren in tastbare goederen met een blijvende zekere waarde.

Liquiditeit en draagbaarheid

Als Belgen met een baksteen in de maag, komen we al snel uit bij vastgoed als het gaat om tastbare goederen met een blijvende zekere waarde. Dat is meestal geen slechte keuze, maar volgens experten zijn de verwachtingen op dat vlak niet bepaald rooskleurig voor de volgende decennia. Daarnaast is het bij vastgoed vooral de liquiditeit die de mensen parten speelt. ‘Je kan niet van stenen eten’ zeggen ze wel eens. Je kan niet een stukje huis verkopen als je eens wat extra cash nodig hebt. Ook de meeste andere tastbare goederen zijn niet altijd direct liquide en cash te maken en/of vertegenwoordigen een groot volume (bijvoorbeeld als je investeert in oldtimers).

Met ‘draagbaar’ komen we een beetje in dezelfde buurt. Is je vermogen makkelijk hanteerbaar en verplaatsbaar? Als we iets zoeken dat zowel tastbaar als draagbaar is en vlotte liquiditeit heeft, dan komen we uit bij fysiek goud en zilver. Die tastbare goederen hebben al meer dan 6000 jaar een zekere blijvende waarde, en een klein volume kan al een groot vermogen vertegenwoordigen. Bovendien hebben fysiek goud en zilver een intrinsieke, economische en financiële tegenwaarde die wereldwijd dezelfde prijs is. Dus enorm transparant. Het wordt ook overal aanvaard als enig echt internationaal betaalmiddel. De liquiditeit is bijzonder groot. Overal ter wereld kan je ten allen tijde fysiek goud en zilver onmiddellijk omruilen tegen geld of andere goederen.

Rendement

gesprekIn deze tijden bestaat eigenlijk nergens nog een zeker rendement. Zoals al eerder aangehaald, zit het geld van de mensen meestal in producten bij een tweede partij, waardoor zelfs het behoud van het vermogen op zich al niet zeker is, laat staan het rendement.

Zelfs als je er nog in slaagt om ergens een ogenschijnlijk zeker en degelijk rendement te krijgen, dan is dat alleen maar zeker wanneer er niets gebeurt met de partij of het product waarbij of waarin je geld is geïnvesteerd. Het verleden heeft geleerd dat het zelfs in sommige gevallen herleid werd tot nul.

Je vermogen letterlijk in eigen handen

Europese GoudStandaard, één van de meest toonaangevende edelmetaalbedrijven in Europa, heeft een baanbrekend product en oplossing voor mensen die 100% zekerheid en veiligheid zoeken en een degelijke, correcte meerwaarde.

De formule die zij op de markt brachten, ‘The Future Investment’, zorgt ervoor dat je geld of vermogen totaal niet blootgesteld wordt aan tweede partijen of ‘producten op papier’. Je investering wordt fysiek uitgeleverd in de vorm van fysiek goud en/of zilver. Dat betekent dat je letterlijk je eigen vermogen ook in eigen handen hebt.

Daarbij wordt er ook nog eens een gegarandeerde terugkoopgarantie afgeleverd. Dat houdt in dat je het aangekochte goud en/of zilver terug kan verkopen aan een waarde die kan oplopen tot 130% van de originele aankoopwaarde, afhankelijk van de periode dat je het edelmetaal in bezit hebt gehad. Je bent dus niet alleen zeker van het behoud van je kapitaal, maar ook van een degelijke correcte jaarlijkse meerwaarde.

Te mooi om waar te zijn?

Velen fronsen al snel de wenkbrauwen: ‘als dit kan, dan zou bijna iedereen dit doen.’

teamWij ervaren dat enerzijds als een nadeel, maar anderzijds net als iets exclusiefs aan deze formule. Het nadeel ligt vooral bij Europese GoudStandaard en ... bij de mensen die er niet tijdig bij zijn. Maar dat maakt het juist ook zo mooi exclusief. Er wordt immers niet zomaar geïnvesteerd in simpele goud- of zilverbaren. De onderliggende waarden zijn gouden en zilveren munten van de hoogste kwaliteit en zuiverheid, die zeer beperkt in oplage zijn. De waarde hangt dus niet enkel en alleen af van de goudprijs. Daarom kunnen we werken met een terugkoopgarantie, maar het zorgt er ook voor dat dit soort munten niet ongelimiteerd op de markt aanwezig is.

Meer informatie of een verkennend gesprek aanvragen?

Vul hieronder je contactgegevens in en we nemen graag spoedig contact met je op.

We sturen je gegevens enkel naar Europese GoudStandaard, zodat zij contact met je kunnen opnemen. 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels