Deel via

Genieten als een echte Bourgondiër? Trek in september naar Houffalize!

Neos nodigt je uit om van 23 tot en met 27 september 2019 naar het betoverende Houffalize te trekken voor een fijne vakantie in goed gezelschap. Vijf dagen in volpension genieten van alle comfort en luxe in een prachtige omgeving en aansluiten bij enkele topactiviteiten. Klinkt als een topweek, niet? Ontdek wat er op het programma staat!

23 – 27 september 2019, Vayamundo Houffalize

Wat mag je verwachten?

Grimmlachen

frank-degruyter.20170806105001[1]Je vakantie begint goed met de voorstelling ‘Grimmlachen’ van Frank Degruyter (foto). De rest van de week kan je ‘s avonds wegdromen op heerlijke muziek of je uitleven op de dansvloer tijdens de animatie door de wervelende Jan Vanhoof. Allez chantez (ou dansez)!

Jos Meersman

Op z’n Bourgondisch

Boeiende sprekers nemen je mee in het leven van een echte Bourgondiër. Jos Meersmans (foto) vertelt je in zijn voorstelling ‘Our Great Mr. Handel’ over de successen en nederlagen van de beroemde barokcomponist Händel en laat je genieten van zijn meesterwerken. Samen met Eddie Niesten maak je dan weer een smakelijke wandeling doorheen de gastronomische geschiedenis en de Bourgondische levensstijl. Culinair én muzikaal genieten dus!

Touren en tuinen

abdijNatuurlijk ga je als echte Bourgondiër op pad om de geneugten des levens te ontdekken. Zo breng je tijdens een daguitstap een bezoek aan de Abdij van Maredsous, waar je de pracht van de abdij kan bewonderen en kan genieten van hun hemelse kaas en bier. Vervolgens kan je de rijkdommen van de Tuinen van Annevoie ontdekken, een echte aanrader. Een excursie op donderdag brengt je dan weer naar het majestueuze Luik. Tijdens een bustour en ontspannend boottochtje ontdek je de pracht en praal van de stad.

Foto boven: Abdij van Maredsous (c) WBT - S. Versweyveld
Foto onder links: De watertuinen van Annevoie (c) WBT - S. Versweyveld 
Foto onder rechts: Luik (c) O.T. Liège - Marc Verpoorten
Foto header: (c) Jean-Pol Grandmont

tuin luik

En zoals het een echte Bourgondiër betaamt, zal je kunnen genieten van heerlijke buffetten en een feestelijk afscheidsdiner, in het gezelschap van (nieuwe) Neos-vrienden.

Wil jij erbij zijn?

Praktisch
22 of 23 t.e.m. 27 september 2019 (afhankelijk of je meerijdt met de bus of niet)
Vayamundo Houffalize, Ol Fosse d'Outh, 1, 6660 Houffalize

Busvervoer
Om de verkeersdrukte te vermijden, vertrekt de bus op zondag 22 september 2019 naar Houffalize, om tegen de late namiddag aan te komen. De opstapplaatsen worden bepaald na het afsluiten van de inschrijvingen.

Diegenen die met eigen vervoer komen, worden pas verwacht op maandag 23 september in de vroege namiddag. De midweek eindigt voor iedereen op vrijdagmiddag na het middagmaal.

Inschrijven?
Vul het formulier hieronder in. Emelie Pauwels van Neos vzw neemt contact met je op om je inschrijving te bevestigen. Inschrijven kan tot 20 augustus. 

Betalen kan je door een overschrijving naar het rekeningnummer van Neos vzw - BE98 4263 1359 3193 - met de melding ‘Neos Midweek najaar 2019’.

Heb je nog vragen? 
Emelie Pauwels van Neos vzw helpt je verder via emelie.pauwels@neosvzw.be of 02/21 22 491.

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels