Deel via

Single en op zoek naar een relatie - 6 tips

August 2019
Je bent single en je bent op zoek naar een relatie. Hoewel er vandaag heel wat hulpmiddelen zijn om de ideale partner te vinden, is het toch niet altijd vanzelfsprekend om telkens opnieuw de zoektocht aan te gaan. Je wordt teleurgesteld, je belandt in een rollercoaster van emoties en uiteindelijk ben je nog steeds alleen. Veronique van relatiebureau Altero geeft enkele tips om je prins of prinses op het witte paard te vinden.

Word je eigen datingcoach in 6 stappen

datingEen nieuwe partner komt niet zomaar vanzelf jouw woonkamer binnengewandeld. Daar mag je al zeker van zijn. Je zal er dus tijd en energie moeten insteken. Elke ervaring is een stapje verder in de zoektocht naar een partner, zie een ervaring dus als iets wat je helpt in je zoektocht. Als single zijn er zes belangrijke factoren om rekening mee te houden als je op zoek bent naar een partner. Die lichten we even voor je toe.

1. Geef je zoektocht prioriteit en spaar tijd noch geld

Maak tijd vrij om te daten. Een partner zoeken is niet zomaar bijzaak of iets wat je tussendoor even doet. Je moet ermee bezig zijn en je moet er prioriteit aan geven. Maak je geen tijd voor een potentiële partner, dan zal je ook nooit de kans krijgen om gevoelens op te bouwen.

Je maakt tijd om elkaar te ontmoeten op verschillende locaties en in verschillende contexten. Zo kan je daten in de echte wereld, maar ook berichtjes sturen of lid worden van een datingapp, telefoneren met anderen, eens een relatiebureau bezoeken of op weekend gaan met singles. Je zal er dus ook geld in moeten steken, bijvoorbeeld voor een reisje of om eens een kleine attentie te geven. Daarmee moet je zelfs letterlijk investeren in het vinden van een partner.

Denk je op voorhand al dat het toch niets zal worden? Zo saboteer je je eigen geluk.

2. Vertrouw erop dat het zal slagen

Wat verwacht jij als je met iemand gaat daten? Vele singles hebben er vooraf al negatieve gedachten over waardoor ze zich niet echt hoopvol gaan gedragen. Op die manier ben je, zonder het te beseffen, zelf de saboteur van je geluk. Een persoon die vertrekt met de intentie om een gelukkig koppel te gaan vormen, zal dat ook uitstralen. Positieve gedachten creëren positieve daden. Wie er niet in gelooft, heeft geen kans. Wie wel gelooft, verdubbelt zijn slaagkansen.

3. Beperk je niet tot jouw ideaalbeeld

love-3743272_640Heel wat singles weten wat ze willen. Vrouwen willen sowieso een man die groter is dan hen, mannen fixeren zich dan weer op vrouwen met maatje 38. Dat geven ze ook zo in bij hun voorkeuren op datingapps, bij relatiebureaus en zelfs tijdens feestjes richten ze zich enkel tot mensen die voldoen aan dat ideaalbeeld. Het lijkt zo misschien dat je sneller resultaat kan boeken omdat je meteen al een deel van de potentiële partners uitsluit. Maar wat als je net die ene soulmate aan de kant schuift die 2 centimeter kleiner is dan jij?

Probeer te focussen op de relatie die je met iemand kan ontwikkelen, niet op de persoon zelf. Hoe die relatie ontwikkelt, kan je pas te weten komen door het een kans te geven. Als een relatie goed is, zal je zien hoe oppervlakkig die vooropgestelde eisen zijn.

4. Loop niet te hard van stapel

Eindelijk is het zover, je hebt iemand gevonden met wie het goed klikt. Je bent dolenthousiast en je verwacht dan ook erg veel van de toekomst. Maar misschien zijn jouw verwachtingen wel anders dan die van je partner. Beginnende relaties worden al eens verkeerd ingeschat en als dan blijkt dat je partner er toch anders over denkt, kan je heel diep vallen. Als je te hard van stapel loopt, zie je bovendien de negatieve kantjes van je partner niet altijd. Als die na een tijdje naar boven komen, zal dat hard aankomen.

Beantwoord iemand niet van kop tot teen aan je ideaalbeeld? Schrijf hem of haar niet te snel af.Een relatie is niet enkel liefde. Daarom is het belangrijk om de toekomst op een rationele en nuchtere manier te bekijken. Wees zeker niet te streng, schrijf niet te snel iemand af, maar probeer eens nuchter naar je relatie te kijken. Probeer stress te vermijden en ontwikkel een kalme, nuchtere visie voor de toekomst. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en zo vermijd je verdriet.

5. Daten via een app? Of toch maar een relatiebureau? Kies wijs!

woman-2937216_640De manier waarop je een potentiële partner benadert, is belangrijk. Vandaag is er een waaier aan mogelijkheden om een partner te vinden. Voor de ene werkt een datingapp goed, de andere zal liever zijn partner zoeken op café. Sommige mensen hebben een groot sociaal netwerk waarin ze steeds nieuwe mensen leren kennen. Ook dat sociaal netwerk is een datingmiddel. Of denk aan een relatiebureau, sportclubs, hobby’s, datingapps, single-evenementen en groepsreizen: allemaal manieren om een partner te vinden.

Wat je verkiest, is voor iedereen anders. Iemand met een drukke carrière zal zich sneller laten helpen door een relatiebureau, terwijl een avonturier eerder een partner zal vinden tijdens een groepsreis voor singles. Sommige mensen zetten alles op alles via één middel, hoewel het zeker geen kwaad kan om meerdere middelen te gebruiken. Let dan wel op dat je door het bos de bomen nog ziet. Verken de middelen, experimenteer maar kies vooral wijs.

6 En dan nu … actie!

De laatste factor is actie, een factor die geldt voor de vijf voorgaande factoren. Ook al weet je perfect hoe je het moet aanpakken en welke houding je zal aannemen, zolang je geen actie onderneemt, zal er niets gebeuren.

Het gebeurt bijvoorbeeld heel dikwijls dat je iemand tegenkomt met wie je een klik voelt. Stiekem droom je dan van een mooie toekomst samen. Daar blijft het spijtig genoeg heel vaak bij. Daarom is het echt belangrijk om effectief actie te ondernemen. Alleen zo kan je te weten komen of die mooie droom ook werkelijkheid kan zijn. Onderneem je geen actie, zal je je steeds blijven afvragen of het iets kan worden en zo zal je jezelf alleen maar mentaal moe maken.

Giet een sausje actie over de vijf eerste factoren:

  • Hou elke week of elke maand een vaste avond vrij voor een mogelijke date, een single-evenement of een avondje chatten.
  • Vertrouw actief op slagen: vertel over je positieve houding aan vrienden en familie zodat zij je kunnen steunen.
  • Beperk je niet tot je ideaalbeeld door in apps en bij relatiebureaus de eisen niet te hoog te stellen.
  • Loop niet te hard van stapel, praat met iemand over de intense gevoelens die je hebt.
  • Wees actief met datemiddelen: voeg er eentje toe aan je arsenaal.

Lukt dat allemaal niet voor jou? Schakel dan een coach in, die kan je begeleiden en samen met jou actie ondernemen.

 

Niets missen van SeniorenNet? Volg ons op Facebook en schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief, SenNet Magazine!

Auteur: Veronique Van de Steen

17 reacties

guidodelforge
Ik zoek er niet meer achter...
En ga verder als single door het leventje.
18/06/19 08:37 REAGEER
Ik stel mij steeds de vraag, waarom a tout prix 'n relatie???? Ik ben het met u eens, zoeken heeft geen zin, het moet spontaan zonder al die tralala. En ook ik ga door als single, je kan dan te minste je zin doen, voor jezelf zorgen is soms meer dan genoeg. Vrijheid; blijheid zeg ik maar, égoist? Neje REALIST relaties blijven toch niet duren, voor hetgeen ze waard zijn..... :-)
18/06/19 17:38 REAGEER
martinevandenberghe
Wel ik zoek daar ook niet meer achter...….en ga ook verder als single door het leven,ook plezant,die datingssites allemaal geldklopperij en ze zijn precies allemaal een stille dood gestorven
21/06/19 13:39 REAGEER
Kiryi
Ik zou mijn verwachtingen in een relatiebureau toch niet te hoog leggen. Ben ook single geworden na een gelukkig huwelijksleven en heb mij zo eens geïnformeerd bij een relatiebureau over mijn 'marktwaarde'.

Na een half uur kreeg ik te horen dat ik niet voldeed aan de profielen van hetgeen ze gewoonlijk verwachten. Nu heb ik ze het ook niet gemakkelijk gemaakt. Ik ben 80 en doe nog steeds 5 maal per week cardio en spieropbouw in de fitness, en tweemaal karate per week... naast een reeks culturele activiteiten.
Resultaat: ze gingen mijn naam doorgeven aan geïnteresseerde groepen. ...En nu krijg ik zo per dag tientallen e-mails van vrouwen uit Oekraïne of Rusland - gemiddelde leeftijd 20 - 40 jaar. Dat was dus zeker mijn bedoeling niet. ...En als dat spelletje nog een tijd gaat duren met die spam dan geef ik ook de naam van dit relatiebureau door aan de redactie.

Conclusie: Mijdt deze kantoren en begin met uw oude hobby's terug op te nemen en bouw zelf uw vriendenkring op.

Nota: Ik heb dit artikel verplaatst, omdat er een paar kwakzalvers hier hun reclame neergezet hebben.
9/06/23 23:23 REAGEER
Rita234
Wauw, er is goed nieuws voor mensen die hun ex-geliefde nog steeds terug willen. Toen mijn ex-geliefde met me brak, dacht ik dat ik hem nooit meer terug zou krijgen. We gingen uit elkaar 8 maanden geleden, ik hield zo veel van hem met heel mijn hart, toen praatte hij niet meer met mij gedurende die 8 maanden dat we vreemder voor onszelf werden, maar toen ik contact opnam met Dr. Sacre die een krachtige spreukster is, hielp me om wat gebeden te doen, belde mijn ex-minnaar me terug en bood zijn excuses aan dan vergeten we het verleden en beginnen we een nieuwe relatie. Nu zijn we allebei gelukkig in onze relatie, we houden van elkaar meer van alles in de wereld, allemaal dankzij Dr. Sacre voor hulp, als je hulp nodig hebt, schrijf hem dan op WhatsApp + 2349076034359 of e-mail hem sacretempleofpower@gmail.com, en hij zal je helpen ok

Rita. Uit Nederland
5/08/20 10:37 REAGEER
Glennrichard
DAT ALLEMAAL DANKZIJ DE MEEST BETROUWBARE SPELL CASTER TER WERELD. DAT KAN JE HELPEN JE VERLOREN LIEFDE BINNEN 48 UUR TERUG TE KRIJGEN (drayoolasolutionhome@gmail.com) Bedankt voor je wonder Dr. Ayoola Dit artikel is opgedragen aan Dr. Ayoola. Ik ben 9 jaar getrouwd met mijn lieve vrouw en onlangs heeft ze het uitgemaakt en het deed me diep pijn toen ze me zei haar met rust te laten en dat ze niet meer van me houdt terwijl ik altijd trouw en eerlijk tegen haar was. Ik heb alle manieren geprobeerd om haar terug te krijgen door haar te kopen wat ze wil, zoals ik altijd deed en ze liet me nog steeds met een gebroken hart achter en ze heeft zelfs een nieuw vriendje dat me nog meer kapot maakte totdat een vriend van mij van waar we werken me naar stuurde deze echte spreuk Dr genaamd Ayoola. Deze man heeft mijn leven compleet veranderd. Ik volgde alles wat hij me zei te doen en mijn vrouw kwam terug en smeekte me terug. Ik was stomverbaasd dat alles precies gebeurde zoals hij me had verteld. Ik had vertrouwen in alles wat hij me vertelde en alles was waar. Ook was hij er elk moment totdat ik mijn geluk terugkreeg en hij zorgt ook voor spreuken die impotentie, kaalheid, ziekten zoals HIV/AID, Herpes, Kankerloterij E.T.C. genezen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail op {drayoolasolutionhome@gmail.com of tekst of bel +14809032128
13/03/23 09:57 REAGEER
Lerynnewest
Ik ben zo opgewonden om mijn man terug te krijgen nadat dr. Ayoola me heeft geholpen mijn man heeft het uitgemaakt en vertelde me dat het voorbij is tussen ons Ik huil helemaal niets hielp ik besloot hulp te zoeken door alle boeken te lezen over terugbrengen je ex terug is er niets gebeurd dan ga ik online op zoek naar oplossingen om mijn man zelf terug te krijgen Ik zag zoveel getuigenissen online over Dr. Ayoola over hoe hij zoveel mensen heeft geholpen om hun verbroken huwelijk en relaties te herstellen en zag ook enkele mensen getuigen over hoe deze zelfde man hen hielp om een loterij te winnen. Ik was geïnteresseerd en ik neem contact met hem op om me te helpen mijn man terug te krijgen. vandaag ben ik blij de hele wereld te kunnen vertellen dat mijn man weer bij me is en dat we gelukkig samenleven, allemaal dankzij jou Dr. Ayoola voor goed werk, neem contact met hem op als je geïnteresseerd bent om je geliefde terug te krijgen of als je een loterij wilt winnen neem contact op met dr. Ayoola via e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com of sms of bel en WhatsApp +14809032128
19/03/23 11:49 REAGEER
sanford255
Mijn stiefvader en ik spelen graag het loterijspel en we kopen altijd samen kaartjes. Onze overwinning was niet altijd gegarandeerd, dus verloren we samen. Ik deed online onderzoek naar hoe de loterij te winnen toen ik talloze getuigenissen zag waarin mensen heer Bubuza bedankten voor het onthullen van de juiste loterij winnende nummers aan hen na het uitspreken van zijn loterijspreuk. Ik besprak met hem op WhatsApp: +1 951 442 2214 en hij verzekerde me dat hij de juiste loterij winnende nummers aan mij zal onthullen om de MEGA MILJOEN LOTERIJ te winnen na het uitspreken van zijn loterijspreuk, ik gaf zijn vereisten om de betovering uit te spreken en hij gaf me de loterij winnende nummers 13-36-45-57-67 om te spelen. Ik kocht het kaartje en speelde het, ik wist dat ik veel zou winnen omdat ik de loterijspreuk van heer Bubuza vertrouwde en het gebeurde precies zoals hij me had verteld. Ik heb 2.000.000 dollar gewonnen, ik heb geen woorden om Lord Bubuza te bedanken. Hij is inderdaad een genie. Doe met me mee en bedank hem via e-mail: Lordbubuzamiraclework @ hotmail. com of WhatsApp:+1 951 442 2214
16/05/23 21:22 REAGEER
sanford255
Mijn stiefvader en ik spelen graag het loterijspel en we kopen altijd samen kaartjes. Onze overwinning was niet altijd gegarandeerd, dus verloren we samen. Ik deed online onderzoek naar hoe de loterij te winnen toen ik talloze getuigenissen zag waarin mensen heer Bubuza bedankten voor het onthullen van de juiste loterij winnende nummers aan hen na het uitspreken van zijn loterijspreuk. Ik besprak met hem op WhatsApp: +1 951 442 2214 en hij verzekerde me dat hij de juiste loterij winnende nummers aan mij zal onthullen om de MEGA MILJOEN LOTERIJ te winnen na het uitspreken van zijn loterijspreuk, ik gaf zijn vereisten om de betovering uit te spreken en hij gaf me de loterij winnende nummers 13-36-45-57-67 om te spelen. Ik kocht het kaartje en speelde het, ik wist dat ik veel zou winnen omdat ik de loterijspreuk van heer Bubuza vertrouwde en het gebeurde precies zoals hij me had verteld. Ik heb 2.000.000 dollar gewonnen, ik heb geen woorden om Lord Bubuza te bedanken. Hij is inderdaad een genie. Doe met me mee en bedank hem via e-mail: Lordbubuzamiraclework @ hotmail. com of WhatsApp:+1 951 442 2214
16/05/23 21:22 REAGEER
sanford255
Mijn stiefvader en ik spelen graag het loterijspel en we kopen altijd samen kaartjes. Onze overwinning was niet altijd gegarandeerd, dus verloren we samen. Ik deed online onderzoek naar hoe de loterij te winnen toen ik talloze getuigenissen zag waarin mensen heer Bubuza bedankten voor het onthullen van de juiste loterij winnende nummers aan hen na het uitspreken van zijn loterijspreuk. Ik besprak met hem op WhatsApp: +1 951 442 2214 en hij verzekerde me dat hij de juiste loterij winnende nummers aan mij zal onthullen om de MEGA MILJOEN LOTERIJ te winnen na het uitspreken van zijn loterijspreuk, ik gaf zijn vereisten om de betovering uit te spreken en hij gaf me de loterij winnende nummers 13-36-45-57-67 om te spelen. Ik kocht het kaartje en speelde het, ik wist dat ik veel zou winnen omdat ik de loterijspreuk van heer Bubuza vertrouwde en het gebeurde precies zoals hij me had verteld. Ik heb 2.000.000 dollar gewonnen, ik heb geen woorden om Lord Bubuza te bedanken. Hij is inderdaad een genie. Doe met me mee en bedank hem via e-mail: Lordbubuzamiraclework @ hotmail. com of WhatsApp:+1 951 442 2214
16/05/23 21:23 REAGEER
sanford255
Mijn stiefvader en ik spelen graag het loterijspel en we kopen altijd samen kaartjes. Onze overwinning was niet altijd gegarandeerd, dus verloren we samen. Ik deed online onderzoek naar hoe de loterij te winnen toen ik talloze getuigenissen zag waarin mensen heer Bubuza bedankten voor het onthullen van de juiste loterij winnende nummers aan hen na het uitspreken van zijn loterijspreuk. Ik besprak met hem op WhatsApp: +1 951 442 2214 en hij verzekerde me dat hij de juiste loterij winnende nummers aan mij zal onthullen om de MEGA MILJOEN LOTERIJ te winnen na het uitspreken van zijn loterijspreuk, ik gaf zijn vereisten om de betovering uit te spreken en hij gaf me de loterij winnende nummers 13-36-45-57-67 om te spelen. Ik kocht het kaartje en speelde het, ik wist dat ik veel zou winnen omdat ik de loterijspreuk van heer Bubuza vertrouwde en het gebeurde precies zoals hij me had verteld. Ik heb 2.000.000 dollar gewonnen, ik heb geen woorden om Lord Bubuza te bedanken. Hij is inderdaad een genie. Doe met me mee en bedank hem via e-mail: Lordbubuzamiraclework @ hotmail. com of WhatsApp:+1 951 442 2214
16/05/23 21:57 REAGEER
sanford255
Mijn stiefvader en ik spelen graag het loterijspel en we kopen altijd samen kaartjes. Onze overwinning was niet altijd gegarandeerd, dus verloren we samen. Ik deed online onderzoek naar hoe de loterij te winnen toen ik talloze getuigenissen zag waarin mensen heer Bubuza bedankten voor het onthullen van de juiste loterij winnende nummers aan hen na het uitspreken van zijn loterijspreuk. Ik besprak met hem op WhatsApp: +1 951 442 2214 en hij verzekerde me dat hij de juiste loterij winnende nummers aan mij zal onthullen om de MEGA MILJOEN LOTERIJ te winnen na het uitspreken van zijn loterijspreuk, ik gaf zijn vereisten om de betovering uit te spreken en hij gaf me de loterij winnende nummers 13-36-45-57-67 om te spelen. Ik kocht het kaartje en speelde het, ik wist dat ik veel zou winnen omdat ik de loterijspreuk van heer Bubuza vertrouwde en het gebeurde precies zoals hij me had verteld. Ik heb 2.000.000 dollar gewonnen, ik heb geen woorden om Lord Bubuza te bedanken. Hij is inderdaad een genie. Doe met me mee en bedank hem via e-mail: Lordbubuzamiraclework @ hotmail. com of WhatsApp:+1 951 442 2214
16/05/23 21:56 REAGEER
DaisyRoss
Krijg je ex terug met de hulp van Dr Ogundele spell caster die mijn relatie heeft gered, hou je nog steeds van je ex en mis je je ex of wil je je ex-man terug, de kans is hier om je ex terug te krijgen, geef nog niet op, geluk waard is om voor te vechten. Check de website van Dr. Ogundeltwe: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu) of WhatsApp, Telegram: +27638836445. Ik ben Daisy Ross en deze opmerking is mijn waardering omdat deze man mijn man binnen 24 uur terugbracht met bevoegdheden..
6/06/23 18:32 REAGEER
Kiryi
Ik zou mijn verwachtingen in een relatiebureau toch niet te hoog leggen. Ben ook single geworden na een gelukkig huwelijksleven en heb mij zo eens geïnformeerd bij een relatiebureau over mijn 'marktwaarde'.

Na een half uur kreeg ik te horen dat ik niet voldeed aan de profielen van hetgeen ze gewoonlijk verwachten. Nu heb ik ze het ook niet gemakkelijk gemaakt. Ik ben 80 en doe nog steeds 5 maal per week cardio en spieropbouw in de fitness, en tweemaal karate per week... naast een reeks culturele activiteiten.
Resultaat: ze gingen mijn naam doorgeven aan geïnteresseerde groepen. ...En nu krijg ik zo per dag tientallen e-mails van vrouwen uit Oekraïne of Rusland. Dat was dus zeker mijn bedoeling niet. ...En als dat spelletje nog een tijd gaat duren met die spam dan geef ik ook de naam van dit relatiebureau door aan de redactie.

Conclusie: Mijdt deze kantoren en begin met uw oude hobby's terug op te nemen en bouw zelf uw vriendenkring op.
9/06/23 23:07 REAGEER
keizer155
Mijn vriend vertrok naar een ander meisje, zijn gewoonte om vreemd te gaan werd zo duidelijk en toen maakte hij het uit met mij. Ik huilde tegen mijn vriendin en zij vertelde me hoe Dr. Bubuza haar relatie herstelde met zijn liefdesbetovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Dr. Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 920 474 6543. Hij antwoordde en vertelde me dat mijn vriend terug zou komen bedelen binnen 12 tot 16 na het uitspreken van de liefdesbetovering. Ik gaf hem de vereisten om de liefdesbetovering uit te spreken. Zie, 14 uur later kwam mijn vriend huilend en smeekte me op zijn knieën om te vergeven en hem terug te accepteren. Het was zo overweldigend, dus ik heb mezelf beloofd dat ik over hem zal getuigen tegen de wereld. Deze man is een God op aarde en ik heb geen woorden om hem te bedanken. Heeft u hulp nodig om uw geliefde terug te krijgen? Maak je geen zorgen meer, neem contact op met Dr. Bubuza voor hulp via e-mail: bubuzaspelltemple@hotmail. com of WhatsApp: +1 920 474 6543
5/03/24 18:31 REAGEER
keizer155
Mijn vriend vertrok naar een ander meisje, zijn gewoonte om vreemd te gaan werd zo duidelijk en toen maakte hij het uit met mij. Ik huilde tegen mijn vriendin en zij vertelde me hoe Dr. Bubuza haar relatie herstelde met zijn liefdesbetovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Dr. Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 920 474 6543. Hij antwoordde en vertelde me dat mijn vriend terug zou komen bedelen binnen 12 tot 16 na het uitspreken van de liefdesbetovering. Ik gaf hem de vereisten om de liefdesbetovering uit te spreken. Zie, 14 uur later kwam mijn vriend huilend en smeekte me op zijn knieën om te vergeven en hem terug te accepteren. Het was zo overweldigend, dus ik heb mezelf beloofd dat ik over hem zal getuigen tegen de wereld. Deze man is een God op aarde en ik heb geen woorden om hem te bedanken. Heeft u hulp nodig om uw geliefde terug te krijgen? Maak je geen zorgen meer, neem contact op met Dr. Bubuza voor hulp via e-mail: bubuzaspelltemple@hotmail. com of WhatsApp: +1 920 474 6543
6/03/24 16:19 REAGEER
keizer155
Mijn vriend vertrok naar een ander meisje, zijn gewoonte om vreemd te gaan werd zo duidelijk en toen maakte hij het uit met mij. Ik huilde tegen mijn vriendin en zij vertelde me hoe Dr. Bubuza haar relatie herstelde met zijn liefdesbetovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Dr. Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 920 474 6543. Hij antwoordde en vertelde me dat mijn vriend terug zou komen bedelen binnen 12 tot 16 na het uitspreken van de liefdesbetovering. Ik gaf hem de vereisten om de liefdesbetovering uit te spreken. Zie, 14 uur later kwam mijn vriend huilend en smeekte me op zijn knieën om te vergeven en hem terug te accepteren. Het was zo overweldigend, dus ik heb mezelf beloofd dat ik over hem zal getuigen tegen de wereld. Deze man is een God op aarde en ik heb geen woorden om hem te bedanken. Heeft u hulp nodig om uw geliefde terug te krijgen? Maak je geen zorgen meer, neem contact op met Dr. Bubuza voor hulp via e-mail: bubuzaspelltemple@hotmail. com of WhatsApp: +1 920 474 6543 ...
6/03/24 16:20 REAGEER

Login Registreer

Veronique Van de Steen

Veronique Van de Steen is zaakvoerster van het relatiebureau Altero. Zelf is ze een beslagen coach en heeft ze jarenlange ervaring op vlak van human resources. Samen met een team van psychologen, seksuologen en therapeuten gaat ze met veel passie en liefde voor het vak als internationaal gecertificeerde Matchmaker en datingcoach aan de slag. Discretie en een individuele warme aanpak worden hoog in het vaandel gedragen bij Altero.

Meer artikels van Veronique Van de Steen

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels