Deel via

Samen op reis, maar toch apart …

Ga je graag op reis, maar liever niet alleen of met z’n twee? Dan hebben wij de oplossing. Wij stelden een aantal promotiereizen voor je samen. Promotie-reizen.be is meer dan alleen reizen voor goedkope prijzen. We zorgen voor een unieke ervaring. Je reserveert individueel en als je wil, kan je via onze besloten Facebookgroep kennismaken met andere personen die dezelfde reis reserveerden.

Geen winter zonder zon

2Ben je op zoek naar wat rust en ontspanning? Of wil je ontsnappen aan de drukte of de koude wintermaanden? Dan is een strandvakantie de ideale manier om te relaxen en de batterijen weer op te laden.

Wat is er leuker dan over de boulevard te flaneren, een terrasje te doen of een cocktail te drinken onder de Spaanse zon? Bezoek de lokale Turkse markt, en ontdek het aroma van de lokale specerijen.

Dankzij ruim 20 jaar ervaring in toerisme, kunnen wij goed de wensen van de individuele reiziger aanvoelen, en zo de juiste hotels selecteren om de perfecte vakantiebeleving te creëren.

Cruisen, enkel voor de happy few?

cruiseNeen, absoluut niet. Dankzij onze knowhow kunnen wij de betere cruises selecteren aan scherpe prijzen. Voor zowel de passieve als de actieve vakantieganger is een cruise de ideale oplossing.

De ervaren cruisers onder jullie zullen het zeker beamen, een cruise is meer dan een reis, het is een ‘beleving’.

Geniet in één van de vele toprestaurants van de gastronomie, ontspan met een lekkere cocktail aan een van de bars. Ontdek je sportieve zelf in de fitness of geniet van een welverdiende massage in de spa. De spectaculaire shows zullen je alvast bekoren. Zoals je ziet, aan boord heb je alles wat er nodig is voor een topbeleving.

Intens beleven is leven … 

foto 3Ook hier bieden wij dat tikkeltje meer. Dankzij onze kleine groepen ligt de wereld binnen handbereik, waardoor je de bestemming nog intenser kan beleven. De lokale gidsen die wij zorgvuldig geselecteerd hebben, brengen je naar de verborgen pareltjes van hun thuisland.

Begin je alvast te dromen?  Bekijk dan snel het volledig aanbod op www.promotie-reizen.be.

Meer info?

Astridplein 4
2280 Grobbendonk
014/50.22.20
info@promotie-reizen.be

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels