Deel via

Fotoalbum om de zorgverleners te bedanken

April 2020
De photoshoppers van Seniorennet hebben een mooi album gemaakt als dank aan de zorgverleners. Het is een waar eerbetoon geworden aan al die mensen die dezer dagen met hart en ziel inzetten voor de zwaksten onder ons. Op de website blijfthuis.be kan je onze gezondheidswerkers met een berichtje, een tekening, een foto, een filmpje,... een hart onder de riem steken.

fotoalbum_1   De creativiteit van de groep Photoshop van Seniorennet is intussen gekende leerstof. De leden van deze dynamische groep hebben hun beste beentje voorgezet om in deze moeilijke tijden al die gemotiveerde zorgverstrekkers die steun verlenen aan hun medemens terecht eens in het voetlicht te plaatsen.

Neem hier een kijkje om kennis te maken met hun mooiste fotoprojecten en verspreid ze zoveel mogelijk!

 

De medewerkers van de Belgische ziekenhuizen hebben je steun meer dan ooit nodig

Een berichtje, een tekening, een foto, een filmpje, … steek onze gezondheidswerkers een hart onder de riem. Deel elke dag je positieve energie, je bemoedigende woorden of je erkenning voor iedereen die zich tomeloos inzet in de strijd tegen Covid-19.

Je berichten worden live weergegeven in de deelnemende ziekenhuizen. Samen staan we sterk!

Neem zeker een kijkje op deze website: https://blijfthuis.be/

Auteur: Stefaan Van Laere

11 reacties

hoshinkido
langs deze weg,wil ik ALLE verzorgend en dienstdoende personeel
een hart onder de riem steken . BEDANKT, JULLIE ZIJN ALLEMAAL HELDEN.
elke dag opnieuw ,tarten jullie dit vreselijke covid virus.
you never walk olone !!! samen sterk .
zorg goed voor elkaar.
mvg;franky.vdbr
6/04/20 11:30 REAGEER
PatjePOCT
Hartelijk dank voor de prachtige , deugddoende foto's.
En ja, samen moeten we vooruit !
Veel moed aan iedereen!
Patricia POCT- OLV
6/04/20 15:11 REAGEER
JAGUAR
Heel veel dank en moed aan al de mensen die de corona zieken verzorgen met de riskatie van zelf besmet te worden ten strijde tegen het covid virus.
Heel veel sterkte aan allen.
Mvg.Rosalyne.
6/04/20 16:17 REAGEER
mieke65
mijn welgemeende dank en respect voor iedereen die zich inzet in deze moeilijke en gevaarlijke tijd om de mensen te helpen
Marie jeanne
6/04/20 18:14 REAGEER
jaenke
wel gemeende dank aan alle zorgverleners,die zich inzetten met risico hun eigen gezondheid in gevaar te brengen.
6/04/20 22:02 REAGEER
Geef die helden liever opslag, ze riskeren hun leven, zij zijn de ware HELDEN , foto's , witte doeken, handgeklap heb je zo weinig, goed bedoeld wss , daar door zijn ze niet minder kwetsbaar . Denk eens na :-) Dikke mercie
6/04/20 22:38 REAGEER
m1952
Dat is wat ik ook denk, geef ze een gevaren premie, of opslag, iets substantieel in elk geval.
En de juiste beschermkledij. Tastbare steun.
10/04/20 08:38 REAGEER
aagje
De foto's van bedankingen zijn zéér mooi, maar wordt er geen groep vergeten : de slachtoffers én hun familie ! ik vind dat er ook foto's gemaakt mogen worden als steun voor AL diegenen die reeds iemand zijn verloren aan dat virus, een geliefde, vriend of familielid ! ook zij kunnen onze steun en verzachtende woorden goed gebruiken !!! niettemin zijn de woorden van dank aan alle hulpverleners zéker een héél goed iets hoor ! men kan het niet genoeg en gemeend zeggen :
BEDANKT !!!
7/04/20 11:24 REAGEER
depedro
Een vriendschappelijk gebaar , een glimlach en een dikke " Dank U wel " is hier zeker op zijn plaats !
Hopelijk blijft deze gedachte verder leven eens deze zware periode achter ons ligt hé !
Enkel in tijden van nood kent men zijn ( ware ) vrienden; zegt men.....
De maatschappij is het JULLIE verplicht ....
7/04/20 11:40 REAGEER
SUPEROMI
Zoveel woorden, bedankingen, bedenkingen,...... het kunnen er niet genoeg zijn, nooit ..... En vooral, hopelijk worden al deze inspanningen niet vergeten door onze "leiders", zodat ze nooit meer moeten manifesteren om te vragen voor respect, vooral dàt !.
En inderdaad, een woordje van troost voor allen die iemand moesten loslaten door dit virus is zeker ook op z'n plaats. Mijn medeleven is groot, maar groter, véél groter is jullie verdriet en onmacht. Dit is niet de manier om afscheid van een dierbaar iemand te moéten nemen, 't moet hartverscheurend zijn. Al ben ik zelf bijna 83 en behoor ik tot de risico-groep....ik hoop het nooit te moeten meemaken. 't Is mensonterend zò naar de overkant te moeten vertrekken....ik sluit jullie in m'n hart !
Veel sterkte en moed van Superomi !!
11/04/20 01:03 REAGEER
Jos covents
Hallo alle helden uit de zorgsector , hoe kunnen wij ujullie voldoende danken voor al jullie inspanningen al weken lang onder zulke hoge druk. Ik bewonder jullie allen en wens jullie veel moed en kracht. Vroeger was ik onder jullie als vrijwilliger en ik zou jullie willen zien en knuffelen maar als 82-jarige moet ik zeker in mijn kot blijven zoniet kom ik wel bij jullie terecht maar dan als patiënt . Liever later terug aan de slag als vrijwilliger. Allen samen zijn wij sterk
13/04/20 09:55 REAGEER

Login Registreer

Stefaan Van Laere

Hoofdredacteur
Hoofdredacteur
Hoofdredacteur van SenNet Magazine Stefaan Van Laere (1963) wilde als kind de Tour de France of toch minstens het wereldkampioenschap veldrijden winnen. Door omstandigheden geheel buiten zijn wil is dat er vooralsnog niet van gekomen. Hij is sinds 1988 actief als beroepsauteur en journalist met een brede waaier aan interesses. Hij schreef intussen meer dan 80 boeken (zowel fictie als non-fictie) voor jeugd en volwassenen en publiceerde artikels in tal van kranten en magazines. Ook heeft hij zijn eigen uitgeverij (Partizaan). Hij is van oordeel dat elk onderwerp interessant genoeg is om over te schrijven en dat leeftijd vooral een getal is. www.stefaanvanlaere.be www.partizaan.befacebook

Meer artikels van Stefaan Van Laere

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels