Deel via

Een betere compositie voor spannende foto’s

July 2020
Hebben jullie de uitstapjes van onze mailgroep fotografie ook zo hard gemist? Geen nood, deze mailgroep heeft niet stilgezeten. Mentor Henri (Henlo) nam intussen de taken van een van de (gewaardeerde) lesgevers van de cursussen fotografie over en wil het geheel nieuw leven inblazen. Neem zeker een kijkje op zijn webpagina en schrijf je in voor deze mailgroep!

We kregen dit bericht binnen van Henri (HenLo), mentor mailgroep fotografie.

"Traditioneel maken we vanuit de mailgroep fotografie een paar artikels ter gelegenheid van onze uitstappen.

Dit jaar was het dus helaas niet mogelijk deze groep voor te stellen aan de lezers van ons magazine, wat niet betekent dat deze mailgroep heeft stilgezeten.

Binnen onze groep organiseren we ook een aantal cursussen fotografie. Een van de lesgevers - die uitstekend werk geleverd heeft - stopt er mee en ik neem zijn taak over. Bij die gelegenheid wil ik het geheel in een fris kleedje steken. Als voorstelling van het nieuwe project over 'compositie' heb ik een kleine eenvoudige webpagina gemaakt om de nieuwe leden warm te maken om de lessen te volgen.

Misschien zijn er wel mensen die interesse hebben en zich willen inschrijven in onze groep. Foto's en vakantie passen nu eenmaal goed samen."

Neem hier een kijkje op de webpagina.

liggendfotostandbeeld3

Auteur: Stefaan Van Laere

0 reacties

Login Registreer

Stefaan Van Laere

Hoofdredacteur
Hoofdredacteur
Hoofdredacteur van SenNet Magazine Stefaan Van Laere (1963) wilde als kind de Tour de France of toch minstens het wereldkampioenschap veldrijden winnen. Door omstandigheden geheel buiten zijn wil is dat er vooralsnog niet van gekomen. Hij is sinds 1988 actief als beroepsauteur en journalist met een brede waaier aan interesses. Hij schreef intussen meer dan 80 boeken (zowel fictie als non-fictie) voor jeugd en volwassenen en publiceerde artikels in tal van kranten en magazines. Ook heeft hij zijn eigen uitgeverij (Partizaan). Hij is van oordeel dat elk onderwerp interessant genoeg is om over te schrijven en dat leeftijd vooral een getal is. www.stefaanvanlaere.be www.partizaan.befacebook

Meer artikels van Stefaan Van Laere

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels